Ma jelenik meg a Borderlands-regény

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 22.
  • Érdekesség
Link másolása
A Borderlands sem kerülhette el a sorsát, ma kerül boltokba a méltán népszerű FPS-RPG hibrid regényváltozata, amely Roland, a katona történetét meséli majd el. Arról egyelőre nincs hír, hogy a The Fallen alcímet viselő könyv magyarul is megjelenik-e, de angolul azonnal bele is olvashattok!

A Borderlands ma már a Take-Two Interactive egyik legfontosabb címe, a Gearbox játéka egyöntetű sikert aratott a játékosok és a kritikusok körében is - megannyi DLC után jövőre folytatást kap, amiben új szereplők várják a rajongókat. Persze az eredetileg megismert karakterektől sem kell búcsút vennünk, ők ugyanis NPC-ként térnek vissza, sőt olykor némi "mellékes" főszerep is kijut nekik.

A ma megjelenő Borderlands: The Fallen című regény egyik hőse például Roland, a katona lesz: annak, aki játszott a játékkal, valószínűleg nem kell bemutatni a fegyverforgatásban különösen járatos, egykor magánhadseregben szolgált kollégát. A történet szerint nyakig felfegyverzett emberünk egy bizonyos Zac Finnek segít majd, aki egy - remélhetőleg eredményes - kincsvadászattól várja a meggazdagodást, miközben családja csak reménykedik a túlélésben. Az alkotást John Shirley, a BioSchock: Rapture írója jegyzi, itt olvashattok bele közel 40 oldal erejéig.

2.
2.
adriano28
történelmi nap ez a mai DE NEM MA XDDDDDDDDDD
1.
1.
Motörhead
BULLSEYE!!!!!!!!HHAHAAAAAHHAAAAAAA!YESSS!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...