Megjelent az Assassin's Creed: Testvériség

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 22.
  • Megjelenés
Link másolása
Alászállok egy romlott birodalom fekete szívébe, hogy eltapossam ellenségeimet. De Rómát nem egy nap alatt építették, és egyetlen magányos orgyilkos nem lesz képes visszaállítani régi fényét. A nevem Ezio Auditore da Firenze. Ez az én testvériségem - olvashatjuk a friss regény bevezetőjében.

Ezio Auditore immáron másodízben köszön vissza olvasható formában, hiszen megjelent a könyvesboltok polcain az Assassin's Creed: Testvériség. A regény ott veszi fel a fonalat, ahol a Reneszánsz abbahagyta - a neves orgyilkost küldetése Rómába szólítja, ahol új ellenség mellett követőkre is talál. Voltaképpen a Brotherhood játék története elvenedik meg a lapjain, magyar nyelven.

A regényt ismét a történelmi történetek mestere, Oliver Bowden vetette papírra, nálunk pedig a Revelationsszel egy időben jelent meg, mint újabb videojátékos illetőségű olvasnivaló.

Az egykor oly dicsőséges Róma romokban hever. A városban szenvedés és pusztulás az úr, polgárai a kegyetlen Borgia család tehetetlen bábjai. Csak egyvalaki mentheti meg őket a Borgiák zsarnokságától – Ezio Auditore, a orgyilkos hagyományok mestere.

Küldetése során Eziónak latba kell vetnie minden képességét. Cesare Borgia, aki apjánál, a pápánál is elvetemültebb és veszélyesebb, nem nyugszik, amíg egész Itáliát meg nem hódította. Mivel ez a köpönyegforgatók kora, az összeesküvők mindenhová befészkelik magukat, még a Testvériség soraiba is...

A honi kiadást a Fumax vállalta magára, hamarosan egy részletes könyvkritikában adunk hangot a véleményünknek.

28.
28.
robi009
#20 egyáltalán nemkönnyű . tudod hogy fájdítja a szivem ezio elvesztése?:D:D mármint az , hogy nemlesz több ac vele mielőtt vki lespójlerezné a fejem
27.
27.
Gengszter
köszi így már biztos rendelni fogom :)
26.
26.
Archondelta
#24: Ez helyfüggő, van bolt ahol nagyobb az árkülönbség, van ahol -50 forinttal szúrják ki a szemedet. De úgy látom, hogy a 2750 forint egész jó ár a többi ajánlathoz viszonyítva. A lényeg, hogy a netes rendelés olcsóbb, és ha személyesen mész el érte, akkor a házhoz szállítást sem kell fizetni.
25.
25.
Gengszter
24.
24.
Gengszter
azért kapom meg olcsobban mert neten megrendelem az jó akkor úgy fogom megszerezni 2750 FT-ÉRT MEGÉRI (AZT HISZEM TÉVEDEK PÁRSZÁZ FORINTOT)
23.
23.
Archondelta
#21: Én az internetes foglalásra esküszöm. Rendelsz egy példányt, ami ráadásul akciós mivel neten teszed mindezt, majd kiválasztod, hogy mely üzletbe veszed át személyesen és fizeted ki kártyával/készpénzzel.
22.
22.
Mortis
Ha olyan csont száraz s érdektelen, mint a Reneszánsz, akkor felőlem megeheti az idő, a polcokon.
21.
21.
Gengszter
Sziasztok

Nekem mindenképp kell ez a könyv :D (jó azért ölni talán nem ölnék érte ).
De szerintetek hogy olcsóbb ha elmegyek egy könyves boltba és megveszem . Vagy interneten megrendelem(netem még soha nem vettem semmit azt sem tudom hogy kell ) :P
20.
20.
giga321
#19: Neked könnyű te már tolhatod a Revelationsal. PC gyere máár ki.XD
19.
19.
robi009
# 15 3x toltad ki? nem szégyenled magad? én az egyet 2x toltamki a kettőt mostfogom negyedjére csak vegyem meg a goty editiont bh-t 4x revelationst eddig 2x :D
18.
18.
Archondelta
#17: Ohh, tudom én, hogy milyen a fanatizmus. :D Szerinted amíg WoW-oztam érdekelt, hogy Richard A. Knaak szénné alázta könyveiben az egész WarCraft univerzumot, és élettelen karakterekkel töltötte meg azt? Nem, mert fan voltam. :) Szóval, helyesbítek: rajongókon kívül mindenkit óvva intek a Testvériség elolvasásától.

A háromszori végigjátszásról pedig csak annyit, hogy a Renaissance-t bármely AC játék végigvitele előtt olvastam, szóval közöm nem volt a szériához. Ettől függetlenül be kellett volna szippantson, de nem tette. Mint mondtam, irodalmi értéke nincs.
17.
17.
giga321
#14: "szóval óvva intek mindenkit a Testvériség elolvasásától"
Nyugi nyugi , az elszántságom töretlen ahogy egy igazi AC-é fanhoz illik. Megveszem és kiolvasom ( lényegtelen hogy előtte már kivittem 2x a játékot ). Testvériség itt jövök.
Csak jelenne már meg boltban , előrendelni nem fogom mint a Reneszánszot. Nem követem el még 1x ugyanazt a hibát.
15.
15.
giga321
#13: AC2-őt 3x toltam ki a könyv előtt. Utána megvettem a könyvet és elolvastam , és még így is tetszett.
14.
14.
Archondelta
Nem tartozom a látatlanban fikázó típusú emberek közé, de a Reneszánsz még a legnagyobb jóindulattal is csak bizonytalan közepesnek mondható, szóval óvva intek mindenkit a Testvériség elolvasásától. Egyetértek boxgamer-rel, ha valaki igazán jó könyvet akar olvasni, akkor valahol Robin Hobb körül keresgéljen - jelenleg is az Assassin's Apprentice-t olvasom, és valóban van irodalmi értéke, ellenben Bowden könyvével.
13.
13.
robi009
elolvasnám , de tudom az egész sztorit :D
12.
12.
roli33
Karácsonyra nem lenne rossz az AC Revelations PC-s verziója mellé :)
11.
11.
Megacsiga
opp, 2 könyv amit meg kell vennem fizukor :)
10.
10.
boxgamer12
#6: Igazad van :D Ez egy reklámfogás!!! Hozzá teszem az AC tetszett de könyvben nem az igazi:D
9.
9.
boxgamer12
#5: Figyelj , ez játék után jött ki , és tapasztalatból (előző kötetet olvasva) tudom , hogy nem felső kategóriás könyv! Ha olyat akarsz akkor ajánlom a Gemmel könyveket meg a Hobb -ot ! ÍIgen a Metro-nál forditott a dolog!!! De az egy remek mű!! Ezek inkább reklámnak jók!
8.
8.
giga321
#6: Metró 2033-ból van game mindjárt jön a 2. rész a Last Light is o.O
7.
7.
giga321
#3: Pontosan , rajongóknak jön be, mint nekem :)
6.
6.
Stranger
Inkább könyvek alapján csinálnának játékot. Pl. Metro 2033. Ott legalább akit jobban érdekelt a világ, a könyvből megtudhatott többet. És szvsz. nagyon jó könyv. Itt meg csak a pénzért felkérnek valakit h ugyan írj már valamit. xd De ne legyen igazam.
5.
5.
foxtorch
#3: olvastad? minek kezded szidni ha még egy betűt sem láttál belőle?
4.
4.
giga321
Hónap végén kapok ösztöndíjat félre is teszek a könyvre. + már félre van téve AC:R pc-sre is csak jönne már ki :(.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...