Úgy néz ki, folytatódik a Dante's Inferno

  • Írta: fojesz
  • 2011. november 25.
  • Pletyka
Link másolása
Évek pletykálnak a Dante's Inferno folytatásáról, az Electronic Arts és a Visceral Games viszont csöndben hallgat. Most egy minden eddiginél konkrétabb utalás érkezett annak kapcsán, hogy a játék valóban elkészülhet, úgy néz ki, már csak idő kérdése, és bejelentik az új epizódot.

A hír egyelőre pletyka csupán, ezért kéretik fenntartásokkal kezelni, nehogy pofára esés legyen a vége. Az is igaz viszont, hogy a Joshua Rubin író életrajzában (legalábbis valami arra hasonlító honlapon) feltűnő mondat igen árulkodó, egyértelműen arra utal, hogy a Dante's Inferno folytatódik.

Joshua Robin legismertebb munkája az Assassin's Creed II története volt, amit többedmagával készített, a honlap viszont megjegyzi, hogy legutóbb egyedül dolgozott az Electronic Arts, illetve a Visceral Games legújabb projektjén, ami egy "nagyobb cím még bejelentetlen folytatása" lesz. Persze ez alapján akár a Dead Space 3 is szóba jöhetne, viszont a rejtélyes kijelentés valamelyest konkretizálódik, miután látjuk, hogy a szerkesztők "tippként" a Dante's Inferno 2010-es Super Bowlra össszerakott előzetesét linkelték az oldalra.

Korábban a fejlesztők sem zárkóztak el a Dante's Inferno folytatásától, a játék producere már akkor kijelentette, hogy új részt akar, mikor az eredeti cím még meg sem jelent, később pedig az Electronic Arts is álláshirdetést adott fel, melyben vezető dizájnert keresett a Visceral Games egyik címének folytatásához, amit nem mellesleg akció-kaland játékként jelöltek meg - ja, és ekkor már tudtunk a Dead Space 2-ről, tehát azonnal sikerült szűkíteni a kört.

17.
17.
Motörhead
16.
16.
p3ti
Jó leszólások és fikázások ellenére nekem nagyon tetszett a játék , én vevő lennék a folytatásra . Kicsit God of war copy volt ... de voltak benne jó ötletek
15.
15.
assasin
nem lehet egy lapon említeni al ez is jó de meg sem közelíti azt a játék élményt god of war nyújt
14.
14.
adamsfamily
#9: Az első 2 god of war-t végigvittem 6szor mégis tetszett ez is.Szerintem a két játékot nem lehet egy lapon említeni,mert az egyetlen hasonlóság közöttük a játékmenet.Ez olyan mintha a street fighter-t hasonlítanád össze a mortal kombat-tal.
13.
13.
eximmice
Emberek!.......az nem mese HANEM ANIME! -.-'
12.
12.
Norbi-wan
#11: Nem, nem, Dante könyvének második fejezete a Purgatórium szóval Dante's Purgatory
11.
11.
samatagrav09
#10: nekem nem tetszett valami jól kicsit kratos copy de semi jó nem jött át vele de a második rész címe Dante's Heaven
10.
10.
Mortis
ÖÖÖ, s akkor hol fogunk kalandozni? A purgatóriumban? Ugye nem gondolják komolyan?
9.
9.
Folti90
WTF??
Ez a játék azoknak a boxosoknak volt jó akiknek sajnos nem volt szerencséjük a GoW-hoz. Voltam én is ilyen, aztán jött a PS3 és végigtoltam Kratos összes kalandját, és hát ATYAÚRÉG!! Hogy mertem én egy lapon említeni a kettőt??
A Dantes Infernonak lehetett volna egy jó sztorija, és azt hiszem ez az összes pozítivuma a játéknak!!!!
8.
8.
danez11
szerintem marha jó volt, szinte god of waros. az egyik legundorítóbb játék, de pont ezért szerettem :D spoiler spoiler a végén ugye ki volt írva hogy to be continued.. szóval valószínű a folytatás
7.
7.
husabergfs
sztem nagyon jó játék volt várom a folytatást,ja és a fegyvere sokkal brutálabb mint kratos pengéi,nembeszélve arról hogy sokkal több kombó volt benne mint az összes God of War ban együttvéve!
6.
6.
adamsfamily
Szerintem jó játék volt.Az egyetlen baja az volt,hogy nem volt elég hosszú.
5.
5.
venoom
Nem tudom mi bajotok van a játékkal nekem a kedvenc játékom xbox-on vagy 3xor vegigjátszottam söt az egyetlen amibe öszegyüjtöttem az 1000 achievementet :D és a rajzfilm is nagyon tetszett
4.
4.
keiji maeda
semiféleképpen sem hasonlít kratos mozgására, kratos mozgása nem enyire darabos és nehézkés, a másik problémám ezzel a játékkal az volt hogy 15 perc futás semmi logikai rész nélkül és máris jött egy főellenség, a videók semmitmondóak voltak , és unalmasak , ha le lehetet volna nyomni a játékvideókat a játékidő körülbelül 2 óra volt . de nyilván kinek mi tetszik :) ez csak a saját véleményem :D ne vegye senki se személyesnek :)
3.
3.
Yagami Light
Nekem kifejezetten tetszett a játék. Igaz sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle, de nekem így is tetszett. A hangulata nagyon ott van, egyszerűen nem eresztett a játék. Azóta vagy 5-ször végigvittem. A mozgásról csak annyit, hogy maga a karakter mozdulatainak megkreálásában a God Of War trilógia fejlesztőitől kapott segítséget a Visceral, vagyis ezek a mozdulatok eredetileg Kratosé.
2.
2.
Lordnekroseth
Őszintén szólva,nem is tudom mit várnak, a mese fantasztikus volt és sokan CSAK emiatt játszottak a csapnivaló játékkal. Már,ha a konkurenciához pl a DMC hez hasonlítom.

Egyébként is, miért csak konzolos játék? A mese plattform független volt-_- Amelett, ha most ebből sorozatot akarnak, akkor a mesét is folytatni kéne, ami úgy volt jó, ahogy volt. Egy klasszikust dolgozott fel, ha ehhez hozzámagyaráznak vagy hozzátesznek ne csodálkozzanak, ha mégszarabb lessz.
1.
1.
keiji maeda
ez egy jó játék lehetet volna legalábbis az ötlet jó volt, de a megvalósítás katasztrófa, nekem nem jött be gagyi karakter mozgás , gagyi ellenfelek , és gagyi játékmenet , nem vagyok kiváncsi a folytatásra ha lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...