F1 2011 - itt a szezonzáró trailer

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 26.
  • Videó
Link másolása
A hétvégén ér véget a Formula 1 idei évadja, s bár Vettel és a Red Bull csapat már világbajnokok, sok izgalmakat ígér az utolsó, Brazil nagydíj. A Codemasters ennek örömére egy újabb trailerrel kedveskedett, érdemes végigülni azoknak, akiknek már megvan a játék és azoknak is, akiknek nem.

A Formula 1 idei sztárjaira koncentrál az új előzetes, melyben megtaláljuk Sebastian Vettelt, Fernando Alonsot és Lewis Hamiltont is, kik - a valósághoz hasonlóan - vívják kiélezett küzdelmüket. A játék motorját megcsodálva csekély a különbség, sőt talán maga az F1 2011 több izgalmat tartogatott, mint maga az élő szezon.

Ráadásként pedig befutott a 3DS-es verzió launch trailere is:

6.
6.
simon 555
#5: látom nem érted.a szezonok alatt a csapatok fejlődnek és romlanak.
vannak akik jobbak lesznek vannak akik rosszabbak.ez van.sokkal jobb így mintha mindig Vettel nyerne mint a valóságban.nem lenne semmi érdekes benne.lényegében random változik azt leszámítva,hogy azért annyira nem fog leromlani pl egy Red Bull,hogy a pályán megverje őket egy HRT.
5.
5.
ATi0021
#3: Ez igaz csak egy Hamilton általában azért a top 5-ben ott van. Nem pedig kiesik már az időmérő felénél. Vagy Vettelnek nem éppen Alonso, Massa és Rosberg az ellenfele. Mert biza nálam most sorra Rosberg vezet 1-2be végez. Ami azért gáz. Vagy ott van a Force India ami mindig utolsó lesz, HRT és a többi borzalom megveri.

És igen Legend nehézségen játszom. Szóval így még érdekesebb a dolog. Vagy már tudják a jövő évi felállást is? Kétlem.
3.
3.
simon 555
#2: az nem hiba,hogy Hamilton ott van.az ellenfelek erőssége változik minden évben.tehát nem mindig a Red Bull lesz a király minden évben hanem valamikor a Ferrari vagy épp a McLaren.vagy más.
2.
2.
ATi0021
Traler gyártás helyett, jó lenne ha végre a játékot fejeznék be. Jó pár DRS zóna rossz helyen van. Az iszonyatosan buták és irreálisak. Értem Hamilton folyton 10-12 helyen van és még sorolhatnám. Sőt a legutóbbi patch 2-nek köszönhetően még instabilabban fut. Komolyan mondom alig hiszem el, hogy Codemasters játék.
1.
1.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...