I Am Alive - magyarázkodik a rendező

  • Írta: InGen
  • 2011. november 27.
  • Hír
Link másolása
Hát, az nem is úgy volt, hogy a kalózkodás miatt nem jön PC-re az I Am Alive, még akkor is, ha valójában azt mondtuk. Vagy valami hasonló "magyarázattal" szolgál most a játék fejlesztésének vezetője, aki szerint a pár napja történt fiaskó pusztán kommunikációs probléma volt.

Pár napja Stanislas Mettra, az I Am Alive fejlesztsének vezetője azt nyilatkozta, hogy a PC-s verzió készítése mindössze 12 embernek jelent háromhavi munkát, de ez egyszerűen nem éri meg, ha csak 50 ezer ember veszi meg a portot. Ezért nem lesz belőle átirat.


Mint kiderült azonban, az úriember szerint kommunikációs gondok léptek fel: neki nem anyanyelve az angol, így valami olyasmit mondott, amit nem akart. Amire ténylegesengondolt, az a következő: "Úgy értettem, hogy a PC-s verzió egyelőre nem készül, de még mindig próbáljuk kitalálni, hogyan lehetne megvalósítani, de problémás a dolog, erre hoztam fel az előző példát is - ez a kérdés egyébként nem az én kezemben van, és nem is én döntök róla."

Végül hozzátette, hogy minden játékfejlesztőnek az az álma, hogy a saját alkotásával minél több platformon játsszanak a gamerek.

15.
15.
wardprod
#12: Ők már bemutatkoztak. Balfasz kretén idióták: http://www.youtube.com/watch?v=ecffZBdhAUU

A videón is látszik. Ezt a barmot kirakni a színpadra arra vall, hogy a vezetés / PR osztag is annyit ér, mint az emberünk.
14.
14.
Rabit Wars
Ez azért vicces szerintem hogy kalózkodás miatt nem jönnek ki pc-re a játékok mivel konzolra alapvetően előbb jelenik meg minden mivel most az a "divat" magyarán abban van pénz, de azok kerülnek fel a torrent oldalakra legelőbb nem a pc elég buta emberek vannak a főbb játék cégeknél ha csak felnéznének torrent oldalra láthatnák hogy a konzolos portok vannak fent jóval előbb mint a pc-sek!
13.
13.
caleb007
Itt Magyarországon remek politikus lenne belőle...
12.
12.
Extol
De hogy a cégnél senkit sem zavart hogy hülyeséget beszél az páratlan... Lehet egyik se tud angolul ott :D
11.
11.
KENKILL
Enyhén szólva nevetséges az egész. De tudjátok mit? Engem már nem is érdekel. Egy kezemen meg tudom számolni hány maradandó címet tett le a Ubisoft az asztalra az utóbbi években (igen, mindegyik assassins creed xD). Ha meg így állnak hozzá az csak őket minősíti. Már sokszor elmondtam, de egy jó játékot pc-re is megvesznek az emberek, példának okáért a Blizzardot nem nagyon hallom a kalózkodás miatt sírni. Kiemelkedő játékokat kéne csinálni, nem pedig félkész fantáziátlan sz*rokat kiadni és várni hogy hány számjegyű jesz a bevétel.
10.
10.
elite_hun
Bakker, ha nem tud angolul akkor ne nyilatkozzon. Amúgy elég átlátszó ez a szöveg
9.
9.
Extol
Akkora csicska senkiházit, micsoda kezdők lehetnek ezek úristen... Amúgy sem tűnik nagy durranásnak ha csak 50 ezer eladással számolnak PC-n. Ebből a számból kiderül minden xD
8.
8.
Necreon
Szerintem csak megszólták az Ubisoft vezetői hogy ilyesmit nem mondunk (köhömm... igazságnak nevezik), ezért inkább gyorsan javították egy felemás, semmitmondó válaszra, és leégették azt, aki legalább őszintén beszélt.
7.
7.
balint23h
Ez gáz volt.:D Hagyta volna annyiban, eredetileg kimondta amit gondol és kész.
6.
6.
Stranger
"belőel"-->"belőle"
Amúgy... nyalják ki. xd
5.
5.
cannondale
errol mar nem is cikkeznek...csak az oldal szinvonalat rombolja...:(
4.
4.
fityman
Sajnálom... Pedig a story alapján ígéretes címnek tűnt.
2.
2.
g.man580
pfff. nem anyanyelve és??? Egy játék rendezőjeként elvárt hogy magas szinten beszéljen angolul! Ilyen hülye kifogással csak még jobban leégetik magukat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...