VGA 2011: Gameplay jelenetek a Mass Effect 3-ból

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 11.
  • Videó
Link másolása
A Mass Effect harmadik része a tavalyi Video Game Awardson mutatkozott be, s bár idén a BioWare egy másik címmel is készült, Shepard legújabb kalandjaiból is kapunk némi ízelítőt: ezúttal egy közel kétperces gameplay trailerrel lettünk gazdagabbak, van is benne akció bőven.

A Mass Effect 3 bejelentése óta bőségesen kapjuk a látnivalókat, legyen szó screenshotokról vagy gameplay trailerekről, és az világosan látszik rajtuk, hogy a BioWare egyre inkább az akcióvonal felé mozdul el. Az új előzetesben is inkább lőni és futni fog Shepard, de a rajongókat valószínűleg ez nem érdekli majd.

30.
30.
Vopesz
Igen ez Tuchanka, Shepard pont azért fut, hogy megnyomja azt a gombot, amit az Me2-ben is kellett Grunt küldetésében, hogy előjöjjön a Tresher maw. Még a hang is megvan, ahogy becsapódik a földbe a két kar. Az elején viszont azok nem rachnik, hanem azok a tűzfújó valamik
(pár mellékküldetésben voltak, meg Gruntéban is a 3-4 hullám), igaz nagyon hasonlítanak. Várom már, mondjuk illúzióim nincsenek, nem lesz ez sem rpg-sebb, mint a 2. Meg érdekes is lesz, pl van olyan karakterem, ahol nem is él senki a trailerben szereplők közül (kiv. Shepard ofkorz).
28.
28.
giga321
Nagyon jó lett várom már.
27.
27.
Nomad010
Kedvem szottyant újra végig játszani az első két részt:hm
26.
26.
Archondelta
#20: Nem tudom, hogy hogyan került a Dragon Age 2 és az áttörés szó egy mondatba, de biztos csak rosszul láttam. A probléma számomra is az, hogy a bejelentés óta nem hallok másról csak az akció lendületéről és hogy mennyire megéri most beruháznia a laikusoknak a játékra. Ennek a kettőnek a kombinációja pedig ugyanazt a hatást hivatott elérni mint amit múlt évben az Awesome button-nal akart a BioWare. Sőt, el is érte, két hét alatt egymilliót adtak el a DA 2-ből, igaz, miután az emberek megtapasztalták maguknak az "áttörést" onnantól a kutyának sem kellett játék még ajándék Mass Effect 2-vel sem.

Egyébként maga a jelenet tényleg látványos, ez tény.
25.
25.
Berencsit
Egyébként a Reknik, és a falócsáp között lehet valami rokoni kapcsolat. ;) :D
24.
24.
Berencsit
Ebben a harcban a galaxis összes értelmes életformája felveszi a harcot, a túlélésért. Ki/kik fognak át állni a Pusztítók oldalára? Hogyan vesszük fel a harcot, a nálunk, és minden eddig ismert fajnál sokkal fejlettebb ellenséggel? 1 biztos. a föld elbukik. De hogy a galaxis sorsa milesz, az csakis rajtunk áll.
Én ott leszek.... és ti?

:D
23.
23.
Veldspar
#20: "Da2 vel végre képesek voltak áttörést"

DA2 - áttörés

Loooool.
22.
22.
Giggsy
#2: Az biztos, hogy a nagy ami nekiugrik a Reaper-nek, egy falócsáp (basszus mennyivel nagyobb, mint amit le kellett verni...), de 0:10-nél nem vagyok benne biztos, hogy azok nem rachni-k. Attól még hogy a Tuchanka-n van a harc, ott lehetnek ők is.
21.
21.
Berencsit
#19: hát igen... kár, hogy nem lesz alapból hunosítás. várni kellesz pár hónapot, míg "házilag barkácsolt" lesz. ;) kiváncsi vagyok, melyik magyar fordító csapat veti majd bele magát.
20.
20.
Lordnekroseth
Fojesz, ne haragudj, de egy előzetesben vagy trailerben, te is inkább az akció részt tennéd nem?
Pláne egy olyan játéknál, ahol az újításokat már bemutaták, a gameplay-t már ismeri mindenki az elődjeiből. A story-t nem lehet lelőni. Szóval alapvetően nem sok mindent mutathatnak már.

Ha pedig arra gondolsz, hogy az egész Bioware stílusa fordul az akció felé, akkor igazat adok. Mert így van, de ez nem feltétlenül gond. Sőtt, inkább örülök, hogy a Da2 vel végre képesek voltak áttörést előrni, hogy a szerepjátékokat sokal gördülékenyebbé és interaktívabbá tegyék.

A látványos jeleneteket végre sokszor nem csak nézhetjük, de valamilyen szinten irányathatjuk is. Ez pedig régen mégcsak nem is látható volt, hanem olvasható egy falnyi szövegben. Szerintem jó irányba viszik a szerepjátékokat és ezt szerintem a Mass effecten kisérletezték ki.

19.
19.
kaba
1. és 2. rész elvaratlan szálai rendeződni látszanak :D Azért jó lenne petíció célt érne és magyarul élvezhetnénk a befejező részt semmi kedvem szótárazni :S
18.
18.
Berencsit
#17: védelmi vonal "" jelben. kellene egy szerkesztés gomb :)
17.
17.
Berencsit
#13: nem nem... összekevered chuck norris-al. mivel az idegenek a földet fogják támadni... ezért norris lesz az első védelmi vonal.... :D
16.
16.
lolman598
remélem a ME3-nál nem lesz megin ilyen epic rinyálás h mér nincs vmihez esetleg magyar fordítás...
15.
15.
Alvess
7# csak én kinyirtam a rekniket :D mind1 lessz ami lessz XD
14.
14.
hegyomlás78
Egészen Kiválló''''''''''''''''''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
13.
13.
Optimus Prime
Ez a Krogan homeworld? Ott volt ilyen táj meg izé. Shepard mégse puszta kézzel fogja a Reapereket lenyomni? :)
12.
12.
givi6
#11: Jaja, én is, hirtelen meg jött a kedvem !
Alig várom a játékot !
11.
11.
Berencsit
#6: én is most esek neki ujra az elsőnek, majd a 2. nak is.... f*** sem tudja már hanyadszor tolom majd végig. :D
10.
10.
Berencsit
azt a k***a... nagyon komoly! :D ez am most a tucsánkán volt? mármint a harc? :D mert tudtommal a földön nem élnek falócsápok. ;)
8.
8.
exonic
Nincs olyan éppeszű aki ne várná :D Lenne már Március :D
6.
6.
szcsaba1994
Mire megjenik talán sikerül kijátszanom mégegyszer a MAss Effect 1-et és 2-t.
Talán :)
5.
5.
LtK
Úgy érzem ez az utolsó rész eléggé EPIC lesz =D
4.
4.
Alvess
#2 uristen mekkora igazad van XD
imádom ezeket az összefügéseket ISTEN ez a játék XDDDDDDDDDDDDDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...