Battlefield 3 - életképek a Sharqi Peninsulán

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 14.
  • Videó
Link másolása
Tegnap óta PC-n és Xbox 360-on is elérhető a Battlefield 3 első térképcsomagja, a Back to Karkand. Ennek örömére a DICE kiadta az utolsó gameplay trailert is a DLC-ből, mely a Sharqi Peninsula mapot mutatja be. A pack azért is jelentős, mert számos hibajavítást hordoz magában.

A javítások listája igen nagyra hízott, meg se próbálunk mindent leközölni. Öröljünk annak, hogy egy újabb klasszikus térképről hullott le a fátyol, a Sharqi Peninsula már a Battlefield 2-ben is sok kellemes órát szerzett, de a BF3-ban is tutira jól elleszünk vele. A csomag már elérhető 1200 MS pontért, de ha a limitált példányba ruháztál be októberben, akkor egy lyukas garast sem kell érte adnod. Köszönjük, radko1010!

13.
13.
Cuppak
Strike At Karkand a legjobb pálya a bf sorozatban, de valahogy bf3-ban nem hasonlít rá :/, az emberek össze vissza futnak... mindenki máshol megy etc
12.
12.
ilor14
A gulf of oman meg a Sharqi Peninsula a kedvenc pályám, a Sharqi Peninsula-n Conquestbe xboxon úgy jó kezdeni,ha miénk az összes pont (4) és ott azon a ponton éledni amelyik az emeleten van,ott úgy lenyomtam 9 embert sniperrel,hogy ott anyázhattak már! :D(hardcore módan csak ott játszok már)
11.
11.
oddi
köszi akkor elég lesz 20 fontosat vennem (ha van)
9.
9.
simon 555
8.
8.
oddi
ps3 as kollégák nem tudjátok hogy mennyibe kerül a playstation store on a back to karkand dlc ?? (a Font-os at kérem nem a Dollár-osat)
7.
7.
Dark_Temptation
BF3 FTW! alig várom, hogy megvegyem :)
6.
6.
Cuppak
5.
5.
Cuppak
Nagyon jó pálay. 2. Kedvenc pályám volt BF2-ben. A pályákat nagyon jó balanszálták, a fegyver is facák.
4.
4.
HerodPK
szerintemnagyon jok lettek jatszottam minde1ik mappon csak most megbolondult a punkbuster..:S
3.
3.
FekaFOB
A tegnapi Origin bénázás miatt, végül csak a Wake Island-et sikerült meglesnem. Ott a kevés komolyabb tereptárgy miatt, eléggé egy esélyes a játék, ha valamelyik csapat uralja a légteret. Ez a pálya viszont a video alapján nagyon ígéretesnek tűnik.
2.
2.
Mathia$
2000m lett a maximum marksman.
1.
1.
wardprod
1:17 Höhö villan ám az RPG :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...