A feláldozhatók 2 - itt az első kedvcsináló

  • Írta: InGen
  • 2011. december 15.
  • Cooltúra
Link másolása
A Gamekapocs egyik kedvenc filmje folytatással tér vissza - ez most már biztos, hiszen a korábbi pletykák és az állítólagos kamuplakát után itt az első kedvcsináló. S mint kiderült, a plakát sem volt kamu. Még felsorolni is nehéz, mennyi sztárt láthatunk együtt.

Bruce Willis, Sylvester Stallone, Jason Statham, Randy Couture, Terry Crews, Jean-Claude Van Damme - aki végre megint gonoszt játszik -, Arnold Schwarzenegger, Liam Hemsworth, Jet Li, Dolph Lundgren és persze egy nagy meglepetés, valahol a nevek felsorolásának közepén...

A korábban kikerült plakát:

67.
67.
Timci
Ez egy nagyon jó film lesz.Stallone,Van Damme,Bruce,Crews,Statham ezek mind nagyon jó színészek.Gamer lehet,hogy igazad van,de az is lehet,hogy akkoriban ez volt a divat :).És lehetett élvezni azt hogy 28 k.o után feltámadnak és levernek mindenkit mert hát ők a főszereplők és ez a lényege.:D
66.
66.
Jinbobo
Ahhh! Ennyi kiba***ott jó akció színészt egy helyen! Kötelező darab lesz megnézni! Eleinte csodálkoztam Seagal miért nincs itt, de aztán rájöttem hogy ő a jó filmeket már nem vállalja el. Ő már nem kompatibilis a jó filmekkel. Chuck Norris lesz a legnagyobb arc! Ő ellene esélye sincs a többinek! De itt van látom Van Damme is! Tuti hogy lesz egy Van Damme VS Lundgren párharc! A két rivális egy filmben!
Bruce Willis neve pedig garancia rá hogy jó film lesz! Ő az a színészóriás akinek kevés rossz filmje van csak. Úgyis mondhatnánk annyi rossz filmje van összesen, mint Seagalnak jó filmje!
64.
64.
bacilus
#62: *hőskorát. Igen egyet értek, még ha nem is voltak magasröptű filozófiai értékektől és gondolatoktól túlcsordulva ezek a filmek, mégis szórakoztatóak voltak, és hát nem vagyok egy vén róka, de én is ezeken nőttem fel. Továbbá még ha ömlött is az izzadság meg a tesztoszteron ki a képcsövön, legalább egy természetközelibb férfieszményen alapultak, nem ilyen mittudoménmilyen-szexuális "hímek" játszottak bennük akik már egy lapát megfogásához is kézkrémeznek meg selyemkesztyűt húznak:)
63.
63.
bacilus
Kár, hogy Travolta meg Cage végül nem került bele. De ez EPIC lesz, aki kifogta a fiúk hőskoráz, az szerintem mind nagyon várja a filmet. A többiek meg adják meg a tiszteletet, egy letűnt kor hőseinek.
62.
62.
Quent1n
Érdekesek ezek a nevek mert azért nem egy nagy "was ist das" színészek inkább csak darálásban jeleskednek azzal a 2-3 arckifejezésükkel. :D Stallone, Schwarzi és Willis azért kiemelendő mindenképp, úgy gondolom.

Épp ma beszélgettem srácokkal akiket tanítok, hogy itt vannak nekünk ezek a nevek, de 20 év múlva kik lesznek? Szerintem ez a durva. Mert azért egy Statham sose lesz Stallone kaliberű színész de manapság már ő is úgy kell az akciófilmekbe mint egy falat kenyér... És ha ők kiöregednek akkor egyelőre valahogy nem látom, hogy kiket is nézünk meg 10-15 év múlva egy ilyen filmben...

Az első rész amúgy jó film volt semmi extra de bőven nézhető és szórakoztató volt szerintem. :) Ha ez is hozza legalább azt akkor már megéri a mozijegy árát!
61.
61.
simon 555
am ebben már tényleg benne lesz mindenki.
nagyon várom már.
60.
60.
simon 555
Chuck Norris nagy meglepetés számomra:D
majd mindenkit kinyír a pörgőrúgással:D
59.
59.
bledzer
#34: :)) úgylátom felvett téged is Chuck a fekete listára.
58.
58.
bledzer
Csáknorisz meg fog ölni mindenkit, mit hogy megölni, etüntetni a tér-idő kontinuumból.
57.
57.
Macifasz
#48: Akkor te nézz Transformerst meg Dzsiájdzsao a Kobra Árnyékát, vagy mit. AZ való neked.;-)
56.
56.
aRkye
:D miket nevetek egyes kommenteken... Van aki értékeli ezeket az öreg rókákat és van aki nem. Egyébként ha nem lett volna jó az első rész, és nem lenne rá igény, akkor folytatása sem készülne. Ennyire egyszerű!
55.
55.
ReNegAdE
#49: Akkor legfeljebb ezt nem nézed meg!
54.
54.
fojesz
53.
53.
Gamer
#51: miután megnézted gondolom leülsz Cod-ozni és elképzeled közben, h te vagy Chuck Norris :D
52.
52.
Gamer
#51: ezt ti mondjátok nekem, úgy rá vagytok izgulva erre a filmre mint szűz srác a pitére :)
51.
51.
krami
#48: Menj és nézz inkább Transformers, az való a te féle kisgyerekeknek. Tudod van akinek ez a gyerekkorát juttatja eszébe. Nálad ez nem lehetséges mert még most is benne vagy. Ha nem tetszik ne nézd meg, megy a Minimaxon elég rajz film.

A filmet meg nagyon várom, a még több akció film sztár együtt. Külön külön is végig rombolnák az egész filmet, együtt elfoglalhatnák az egész világot :D
50.
50.
Motörhead
#41: Talán régen még adtak a stílusra,lásd Volt egyszer egy vadnyugat.
49.
49.
Motörhead
Az első rész egy szánalmas próbálkozás volt.Dzsoki Júing nélkül nem lesz ez se tökéletes.
48.
48.
Gamer
#35: szép dolog a nosztalgia, de hogy ezeket így agyonsztárolni na az szánalmas, stallone, chuck, van damme, meg ezek már a maguk idejében is nevetségesek voltak, ahogy végigverték a fél hadsereget, és 28 k.o után feltámadtak majd győztek minden 1-es filmben, színészi képesség 0, már akkor végigröhögtem ezeket az arcokat, nem h most, talán bruce willis kivétel, neki volt stílusa, a többi egy nagy 0
47.
47.
aRkye
#46: A Rambo első része sokáig kimaradt az életemből, ugyanis megszereztem én VHS-en, csak homályos (agyonra másolt) képpel, német szinkronnal, magyar hangalámondással. Ezzel még nem is lett volna talán gond, de volt rajta valami ázsiai felirat is! :D
46.
46.
LAZLOW20
Emlékszem gyerek voltam gúvatt szemmel ültünk sorba a tv elött hogyha Arnold Schwarzenegger,Van Damme vagy hasonló akcio filmet nyomtak a tv be,vagy megszereztük szétnyúzott Vhs en!
45.
45.
gagyinho
Gigalájk! Az első rész után kötelező darab lesz ez is :D Már csak Statham neve elég lenne hogy rohanjak a moziba :D
44.
44.
aRkye
Nagyon jót szórakoztam az első részen! Mint ha megint gyerek lennék a 80as években, és Commando-t vagy Rambo-t néznék, csak mai tálalásban! Várom a folytatást!
Megnézném még Tarantino rendezésével is :D
43.
43.
andy976
Retired Extremely Dangerous
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...