Metal Gear Rising - PS3 a vezető platform

  • Írta: InGen
  • 2011. december 15.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, az internet nem tud elég információt kapni a fejlesztőváltáson átesett Metal Gear Risingról. Így most mindenképpen meg kellett tudnunk, hogy Platinum Games melyik platformot tekinti elsődlegesnek a készítés során, bár a végeredmény valószínűleg nem meglepő.

A Platinum Games úgy ugrál a "vezető platformok" között, hogy nagyon. Először is ugye ott volt a Bayonetta, aminek a vezető platformja az Xbox 360 volt, s melynek PS3-as portolását a Sega végezte, aminek az lett az eredménye, hogy a játék féléveket töltött.

 
Úgy tűnik, hogy amennyiben multiplatform fejlesztésről van szó, érdemesebb először a nehezebb és komplikáltabb PS3-ra elkészíteni a játékot, s mellette fejleszteni "másodlagosként" az Xbox 360-as verziót, különben a végeredmény nem lesz kifejezetten megfelelő a PS3-on.

Ezt a gyakorlatot követi azóta a Platinum Games is: a Vanquish-nek már a PS3 volt az első platformja, s most ez a helyzet az Anarchy Reigns esetében is. A Metal Gear Rising persze mindentől függetlenül egyszerre jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra, valamikor jövőre.

6.
6.
Split
Kár érte, kipróbáltam volna.
5.
5.
kebi90
Cöhh... ki hitte volna? Még mindig átkozom a PC-s megjelenés miatt.
4.
4.
Qbász
#3: Az a Metal Gear Solid: Rising volt. Ez már csak Metal Gear Rising:Revengeance teljesen más játék, más fejlesztők.
3.
3.
kopic
Nem úgy volt hogy PC-re is jönni fog ?
2.
2.
Qbász
Vanquish addig tetszett amíg le nem szedtem a demót. Olyan béna voltam benne hogy nem tudtam végigvinni :D Azért azzal a 25 perces kisfilmmel megnyugtattak, főleg hogy elmondták, Kojima Pro. írta ehhez is a sztorit.
1.
1.
..::RoLiSoAp::..
1.-Egy video alapján érdekel, de tényleg fura ez a kaszabolás.. grafika nagyon adja
2.-Vanquish egy isten volt :O szeretem az olyan játékokat!
3.- PS3 forever :DDD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...