Januárban jön a Modern Warfare 3 első DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 21.
  • Bejelentés
Link másolása
Túl sok konkrétumot még nem ismerünk, de az biztos, hogy január végétől válik letölthetővé a Call of Duty: Modern Warfare 3 első letölthető kiegészítője. Az ígéretek szerint ezúttal nemcsak a térképeket kapunk, hanem Spec Ops küldetések és más nyalánkságok is szerepelnek a palettán.

Az Infinity Ward bejelentette, hogy 2012. január 24-én válik letölthetővé a Call of Duty: Modern Warfare 3 első DLC-je, amit elsőként az Xbox 360-tulajok tölthetnek le az Elite rendszeren keresztül. A PC-seknek és a PS3-asoknak ezúttal is várniuk kell, vélhetőleg a korábbi kiegészítőkhöz hasonlóan egy hónap késéssel jön majd a többi változat.

Robert Bowling, az Infinity Ward közösségi menedzsere azt is megerősítette, hogy a csomagon a Sledgehammer és a Raven munkatársai is dolgoznak, ráadásul ezúttal nemcsak térképeket kapunk a pénzünkért: "Idén úgy csinálunk letölthető tartalmakat, mint korábban soha. [...] Nemcsak egyszerű térképeket készítünk, Spec Ops küldetésekre és egy csomó korábban nem látott dolgot kapnak a játékosok."

Kíváncsian várjuk, mire készülnek a srácok, valószínűleg mindenkit megnyugvással töltene el, ha a DLC-k tartalmasabbak lennének. Az ígéretek megvannak, és látszólag az alkotói gárda már összeállt, ezért joggal bizakodhatunk - persze akkor hisszük mindezt, ha látjuk.

13.
13.
Zieg
csak a nagy pályán az mw 3ban is a sok ...... lefekszik a sötét sarkokba aztán ott ...... az annyàt és ha véletlenül arra tévedsz 5 perc keresés után lelő a ....be me neki ez a játék. a kis pályán legalább pörgösebb bár ott is vannak ......ok de legalább nem kell mérföldeket caplatnod hogy újra oda érj és a szart is kilődd belőle.
10.
10.
Tök jó lenne ha lenne Nuketown a BO-ból :) Ott is nagy zúzás volt, hát itt még komolyabb lenne!
9.
9.
Dark_Temptation
#7: én is így jártam! black ops-nak megvettem az első 2 dlc-jét.Hát a 3-3 pályából jó ha 1 tetszett! magyarul szart se ért az egész és elég szépen behúztak 30 fonttal -.-" akkor megfogattam amíg nem lesz 1 normális része, addig 1 codot nem veszek meg! akik meg megveszik, csak sajnálni tudom őket hogy még mindig nyalják a pénzéhes kotick seggét ! és évről évre megveszik ugyan azt a szart....
7.
7.
KeXxX
"Idén úgy csinálunk letölthető tartalmakat, mint korábban soha. [...] Nemcsak egyszerű térképeket készítünk, Spec Ops küldetésekre és egy csomó korábban nem látott dolgot kapnak a játékosok." <-- az ilyen mondatoktól kapok agyvérzést... miért kell mindig DLC? nem lehet bele építeni abba a k.rva játékba vagy mi? 12900-ért vettem a játékot. kb. 1 hétig lekötött az csókolom.. 4-5 multiplayer pálya tetszik a többi meg = a szarral... édes istenem -.-'
6.
6.
Gamer
"persze akkor hisszük mindezt, ha látjuk." Na végre, az ilyen hozzáállást hiányoltam eddig erről az oldalról...
4.
4.
A saját embléma készítésének lehetőségét igazán áthozhatták volna a Black Opsból, mert az ebben lévő title-ök és emblémák totál bénák :(
3.
3.
Starkiller89
Új fegyverek, kiegészítők, külső testreszabása, stb ilyeneken kellene gondolkodniuk, mert eléggé gyér lett a felhozatal ezeken a szinteken...Black Ops multija sokkal jobb lett...néha már bánom h ezt megvettem. Ettől függetlenül haverokkal jó kikapcsolódás, és még a BF3 is jobb hosszabb időkre :)
2.
2.
Necreon
A nagyon titkolt egyéb másokra lennék kíváncsi, akkor ESETLEG benevezek rá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...