Prometheus - itt az első teljes trailer

  • Írta: InGen
  • 2011. december 23.
  • Cooltúra
Link másolása
Ridley Scott újra sci-fi filmet forgat. Elég lenne ennyit leírnom, aztán elsétálni, hiszen az Alien és a Szárnyas fejvadász után ez az egyik legjobb hír, ami egy filmkedvelőt érhet. Persze maga a hír nem új, az viszont igen, hogy végre itt a Prometheus első teljes előzetese!

Ugyan túl sokat nem mond, de talán jó is így: kár is lenne lelőni a filmet belengő hangulatos misztikumot. A látványvilág mindenesetre már ezek alapján is keménynek tűnik, a film pedig sötétnek és kegyetlennek.

32.
32.
Optimus Prime
Kibaszott jó előzetes. már rég láttam valami ennyire profi és sci-fi munkát, ide értve a designt és az effekteket. Szerintem ez előzmény lesz, ez az a bolygó és az a hajó. Csak mert több a high-tech cucc a 30 évet róhatjuk fel, miszerint jobb díszletet tudnak ma, mint '79-ben.
31.
31.
brom
#26: Látom, te se láttad az Alient (ott ugyanis, ugyanígy írodott ki, ami sztem szép tisztelgés)
30.
30.
Dragonborn
a dark knight után a második legjobban várt cim a 2012 mozi listábol
29.
29.
Zoom3r
Nagyon várós a film. Amúgy én a 16-os hozzászólásra voksolok sztori terén, a trailer végén felvillanó szövegek nagyon hasonlítanak erre.
28.
28.
bcrics
Vmi ilyesmi hangulatra képzelnék el egy Half-Life filmet is.
A betűtípus, a Hev-Suit, A scifi-Köntös már megvan.

27.
27.
CM Richie
Jónak tűnik! Nem hiába Aki profi, az profi... Ridley Scott :)
26.
26.
Mortis
Ez a folyamatos szövegkirajzolódás szerintem baromi idegesítő. Egyáltalán nem teszi feszültebbé a jeleneteket.
Scott-nál sosem lehet tudni. Egyszer oltári, máskor vállalhatatlan filmeket készít. Drukkoljunk.
25.
25.
ReNegAdE
Zseniális trailer!Ridley Scott sci-fi-ben verhetetlen!Várom!
24.
24.
Petiop
Szerintem egy előzmény történet volna a legjobb választás, és nem biztos hogy fejlettebb a technika, a túlzottan nagy plexi fejbúra pl régi scifi elem.
23.
23.
deathdave42
tyűűűűűűűűű a moziban erre fap fap fap-olni fogok :D
21.
21.
KD
20.
20.
wigyory
Amúgy is érdekel a téma, de ezen infók alapján tuti hogy követem a hireket -és majd húzok én is a többi Sci-fi rajongóval együtt a moziba meglesni 3D-ben.
19.
19.
Split
#18: Beszótá'? Ne akarjad megveretni a magad!!4!négy! Lyó?
18.
18.
Ca$h
#17: A legfontosabb, hogy kötözködjünk ugyebár! Mert ez az alap, mert ez nektek jó! :)
17.
17.
M.invisible
#14: 0:32 környékén arctámadó, 0:44-nél meg Space Jockey. Méghogy nem mutatnak semmit:D Ugyanazt a trailert nézted te is?
16.
16.
Bisur1996
Na akkor most az AVP fórumos tudásom.

SPOILER ON:

Elvileg a WY talál egy jelet, hogy az emberek, csak idegenek teremtményei és koordináták alapján kiszámolja, hogy hol vannak azok akik teremtettek minket. Elküldik rögtön a Prometheus nevű szuperhajót, hogy menjen oda. Ez a hely a SpaceJockey bolygója itt ezek az űrlények, megjutalmazzák az embereket, mert, hogy odataláltak. DE az egyik ember el akarta lopni a technológiájukat, ezért rájuk szabadították az ő biológiai fegyverüket, nevezetesen az idegeneket. Aztán, de ez nem biztos, az emberek valamit belenyúlnak kedves Alienekbe és a fegyver fordítva sül el, nevezetesen a Jockeykat is támadja. De addigra a Prometheus és legénysége elkezd menekülni erről a bolygóról, követi őket az egyik Jockey hajója, tele idegennel meg idegen tojással. De beüt a gond az űrutasnak, az idegenek megtámadják és ő lezuhan az LV-426-ra (őt találják meg az első részben, és innen tudja a WY, hogy ott van valami érdekes) Ennyi.

SPOILER OFF:

Erre azért nem kell mérget venni. De szerintem előzmény film lesz.
15.
15.
balint23h
Remélem végre nem az akcióra, meg a látványra mennek rá.
14.
14.
altF4
Ennyi előzetes alapján nem lehet semmit se mondani a filmről :/ Se egy lényeges sztori elem, se egy alien, se semmi... Persze a látvány az szép, meg hát nekem az egyik kedven rendezőm Ridley Scott, de remélem azért a következő előzetes az kicsit tartalmasabb lesz, és azt is remélem hogy ez horror lesz, és a PG-13 besorolás csak egy hülye pletyka... Az alien téma is megérdemelne már egy rendes folytatást...
13.
13.
Scoo
#6: Azt nem megnézni kell, hanem elolvasni! Arkagyij és Borisz Sztrugackij a scifi-irodalomban jól ismert nevek. A Lakott Bolygó művük pedig kifejezetten jó.
12.
12.
brom
#8: NEM az Acheronon játszódik.
11.
11.
343i
#8: Erre nem vennék mérget!


SPOILER on

Ridley azt mondta, hogy nem előzményfilm lesz, hanem az Alien univerzumában játszódik. Ergo én a jővőre tippelek, nem a múltra. Elég csak a technológiát megnézni, picit fejlettebb. Nincs kizárva, hogy ismét összefutnak a Space Jockey fajjal, ami ráadásul él is (szemben az alien1-ben lévővel) :)

SPOILER off
10.
10.
Ca$h
Én csak azt nem értem, hogy mit keresnek emberek az LV 426-on, mikor azt csak jóval később (ha jól emlékszem 65 évvel) az első rész után lakták be a telepesek ... :/

Bár az is lehet, hogy a filmben egy titkos Wayland-Yutani küldetésnek lehetünk majd a szemtanúi ... lényeg a lényeg, Ridley Scott nem az a csávó aki félre szokott nyúlni!!!
8.
8.
Raziel88
#7: Igen. Azon az űrállomáson fog játszódni ahol az első rész is.
7.
7.
Petiop
Na most akkor a trailer alapján, ez az Alien sorozat előzménye?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...