Újabb videójáték-botrány

  • Írta: Daks
  • 2005. július 5.
  • Hír
Link másolása
Ezúttal nem a GTA, nem is a Manhunt, hanem a Hihetetlen Család című játék "miatt" történt bűncselekmény az Egyesült Államokban...
Ezúttal nem a GTA, nem is a Manhunt, hanem a Hihetetlen Család című játék "miatt" történt bűncselekmény az Egyesült Államokban...

Tegnap volt a tárgyalása annak a 11 éves kisgyereknek, aki leszúrta 7 hónapos unokaöccsét, mivel az a folyamatos sírásával zavarta őt a játékban. "Meguntam, hogy mindig elrontom, mert nem tudok miatta koncentrálni. Kimentem a konyhába, magamhoz vettem egy kést, és mielőtt észbe kaphattam volna, már le is szúrtam a picit". - Vallotta a fiú. A srác nevelőapja ekkor az emeleten aludt, édesanyja pedig egy barátjuknál volt éppen. A fiú, miután rájött, milyen szörnyű dolgot tett, elszaladt gyorsan az anyjáért, aki azonnal bevitte a babát a sürgősségire. A kicsit 6 napig tartották bent a kórházban, mostmár teljesen felépült.

Az anya elmondása szerint a fiú nagyon szereti a babát, állandóan puszilgatja és gondozza, ezért ő már meg is bocsájtott neki a tettéért. A tárgyalás még nem zárult le, egyelőre nem tudni mi lesz a fiú (és/vagy a szülők) büntetése.
8.
8.
fojesz
Még szerencse hogy felépült a kicsi (így a leszúrta kifejezés nem túl találó ;)). A felindultsággal köbö én is úgyvagyok ahogy Daks.
7.
7.
Daks
hat nemtudom gyerekek, de en mar c64 ota jatszok, es meg nem oltem embert... igaz 1-2 egeret meg billentyuzetet mar kikeszitettem, de eszembe se jutott mason levezetni a duhomet. csak egy szo: "amerika" :)
6.
6.
Myko Alto
Pontosan, de a játék váltja ki belőle. Nem pont MAGA EZ A JÁTÉKm hanem bármelyik, amibe így beleméjed...
5.
5.
Deadrick
Ez nem a játék hatása hanem az elmebeteg kispöcsé
4.
4.
Myko Alto
Itt nem is magáról a játékról van szó, hanem az annak kifejtett hatásáról, amit gyakorol a gyerekekre!
3.
3.
lewton6
ez is bizonyítja, hogy nem a játék durvasága váltja ki az erőszakot az emberekből. a hihetetlen családban senkit sem lehet leszúrni, a kis gyerek mégis azt tette.
2.
2.
Ca$h
Jesszusmaria! Most aztan nekunk gamereknek megint annyi... :/ Jonnek majd a szovegek, hogy csak ido kerdese es en is le fogok szurni valakit... :/
1.
1.
Myko Alto
Aztakutyaúristenit neki már! Komolyan mondom, ez egyre rémísztőbbbbb!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...