Vadiúj képeken a Project C.A.R.S.

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 28.
  • Képek
Link másolása
A Slightly Mad Studios nem ül a babérjain a Shift 2 fejlesztése után sem, elvégre ismét komolyabb mederben képzeli el a következő autós játékát. A Project C.A.R.S. elsősorban a közösségre épít, mint az rFactor, és a csapat fő kritériuma az, hogy igazi szimulátort tegyen le az asztalra.

Azért vannak fenntartásaink a Project C.A.R.S.-szal kapcsolatban, elvégre a Slightly Mad a Shiftek közben elkényelmesedett - hol van már a patinás GTR-széria? A mai rFactor 2 képlopatok után viszont igazi felüdülésnek számítanak az alábbi képek. A felhozatalt egy raklapnyi autó és versenyszéria képviselteti, még ha a többségük fiktív is. A screenshotok viszont nem a fejlesztőktől származnak, hanem a rajongók zsenialitását tükrözik. Megjelenés jövőre PC-n és konzolokon.

7.
7.
gamma
nem értem minek nyomják bele ezeket a hülye forma 1-es gépeket meg ezeket a repülő kinézetű szarokat, ezeknek semmi menettulajdonságuk nincsen csak siklik mindegyik mint egy repülő, a régebbi autókat kéne előtérbe helyezni mert azokkal sokkal élvezhetőbb a szimulátorosság mint ezeknél az agyon gömböjített szaroknál, így szart sem ér az egész
6.
6.
Roger Ramjet
Milyen pályák lesznek benne? Eredeti, vagy kitalált pályák? Mert akkor nem érdekel, ha nem létező pályákkal tömik tele a játékot!
5.
5.
K.Gyuri
#1: Próbáltad már, vagy csak reflexből nyomod a hülyeséget? Mert én próbáltam és folyamatosan játszok vele, ez minden, csak nem árkád fizika, játszottam én rF-el is és annál úgy gondolom, hogy már most pre-alpha változatban is komolyabb, de minimum felveszi vele a versenyt. Talán ki kéne kapcsolni a segítségeket, mert úgy tényleg sokkal könnyebb. Az meg, hogy akad a gépeden, egyéni probléma, nekem DX9-ben nagyon szépen fut, pedig a PC-m nem egy mai csirke. Szóval ez user error minden téren...
4.
4.
Vopesz
#1: Te melyik játékról beszélsz?
1.
1.
Gulyo
Hát én befizettem a játékra de már bánom ...
Valóban ngyon szép viszont szaggat mint az állat ( nem gyönge gépen ) és a fizikája Shift 2 ... nem ezt vártam.
Én szimet vártam ! Ez nem szim hanem árkád fizika !
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...