Silent Hill: Downpour - új infók és képek

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 5.
  • Hír
Link másolása
A Vatra produrcere, Devin Shatsky elmondta, hogy amikor a Downpourt tervezték, az elsődleges alapelv az volt, hogy az új rész elszakadjon a Homecomingtól - szóval nem csupán az idegörlő harcra rendezkedik be a játék. Főhősünk is hétköznapi ember, nem katona, ennek igazán örülünk.

A legfontosabb erénye a játéknak az előddel szemben, hogy inkább lassabb, felfedézés-központú pszichológiai horror lesz, reálisabb fegyverekkel és eszköztárral. A Homecomingban minden benne volt: uzik, kardok és kalapácsok, ez sok játékost felháborított. Ezzel szemben a Downpourban lesz egy alap lőfegyver az öveden és egy közelharci fegyver a kezedben. Minden fegyver leamortizálható - a fából készültek hamarabb tönkremennek, mint a fém társaik. A legtöbb eszköz, amit használhatunk. teljesen hétköznapi tárgy: gereblye, palackok és konyhai kés. A HUD is megújult, Murphy fizikai állapotáról tanúskodik, aki ha megsérül, vérzik, ruhája is elszakadhat.

Régi ellenfelek is visszatérnek, de Shatsky elmondta, hogy a szörnyek közvetlenül kapcsolódnak majd a főszereplő hátteréhez. A piramisfejű rémség sokkal inkább kötődik a Silent Hill 2-es Jameshez. A játék különböző fóbiákat is felvonultat majd, a víznek nagy szerepe lesz, illetve az időjárás is kihat a játékmenetre. Ha vadul esik az eső, akkor a városban több szörnyeteg kószál majd, célszerű lesz menedéket keresnünk.

A Silent Hill: Downpour márciusban jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra, attól függően, hogy miként játszunk, olyan befejezést kapunk majd.

10.
10.
p3ti
#3: Nintendo gamecube / Nintendo Wii -> Resident Evil Remake.
9.
9.
icemanhun
Ez a grafika eléggé gyengusnak tűnik...
8.
8.
drakecsaj
"Ha vadul esik az eső"??
Na várjunk csak. Eddig nem hamu potyogott az égből? :O
Egyébként jónak hangzik, végre egy fincsi túlélő horror.
7.
7.
Moldren
Márciusom: Mass Effect 3 CE, Max Payne 3, Ghost Recon: FS, Minecraft Xbox360, Silent Hill Downpour és még van 1-2 amik jelenleg nem jutnak eszembe. :)
Asszem kölcsönt fogok felvenni.
5.
5.
jokerke23
A Silent Hill gyerekeknek való, a kemény csavók az Amnesia The Dark Descentet tolják.;):D
4.
4.
sinister
Úgy tűnik a Silent Hill Origins harcrendszerét kapja a Downpur...
3.
3.
cucu007
van most valami fasza horror játék???mert azt keresnék
2.
2.
wigyory
Ez a game ilyen korlátozott védelmi fegyverekkel érdekessé válik.Itt valódi küzdelem lesz a túlélésért, tetszik.
1.
1.
Nagyon várom már hogy megjelenjen. Úgy tűnik újra igazi survival horrort játszhatunk oly sok év után!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...