Tizenöt éves a Diablo-sorozat

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 5.
  • Érdekesség
Link másolása
A Blizzard a minap ünnepelte meg a Diablo-sorozat elindulásának tizenötödik születésnapját, a jeles alkalom apropóján még egy 11 perces összefoglaló videót is készített a szériáról. Érdemes ránézni az anyagra, sok kellemes emlék tér köszön vissza a megtekintése közben!

A Diablo első része 1996 végén került boltokba, azóta egy kiegészítőt is kapott folytatás látott napvilágot. Jelenleg a harmadik részt várjuk már nagyon, a Blizzard szentül esküszik, hogy hamarosan megkaparinthatjuk a legfrissebb epizódot. Boldog születésnapot a Diablónak ezúton is, csekkoljátok az összefoglaló videót! Köszi, Stack!

24.
24.
p3ti
#23: Mondjuk hülyén fogalmaztam meg , ez természetesen az én véleményem ... mivel mindenkinek más tetszik ... :) Van akit ez fog meg , van akit valami teljesen más.. Én személy szerint rengeteget játszottam a D2vel online , meg haverokkal , sőt néha még lanban is játszunk egyet :) És a mai napig nem zavar a nem túl modern grafikája .
23.
23.
Quent1n
#22: Nemtom nekem az egyet nem ütötte sose :) Azt a hangulatot nem tudta utolérni és számomra voltak mérhetetlenül unalmas részek pl. a sivatagban. Ennek ellenére a kettő is fantasztikus lett bár technikailag én anno csalódtam benne ezalatt leginkább a 800x600as felbontást és a béna (vagy inkább kemény :) ) mentési rendszert értem, illetve azért grafikába léphettek volna egy picit előrébb SZERINTEM. Ha a Diablo 1 10/10 akkor a 2 10/9 nálam :)

A 3-ból eddig ÉN azt láttam, hogy más karik és ocsmány lézershow, plusz egész pofás grafika. Nekem EGYELŐRE nem adott sokat de mindenképp ki kell próbálni majd, mert szerintem videokon nem jön át annyira egy ilyen játék. Az az igazság, hogy én ennyi év után nem egy felturbózott grafikájú remaket várok már pláne egy Blizzardtól ugyh sokat várok a játéktól. :)

Igazából most már egy új címnek is örülnék a Blizzardtól mert továbbra is azt mondom, hogy azt a tapasztalatot és pénzt ami ott van vétek csak folytatásokra pazarolni.
22.
22.
p3ti
#21: Pont hogy méltó folytatása volt . Sőt , hangulatra meg játék élményre messze jobb volt az 1nél . Az hogy az első része egy örök klasszikus az tuti . Inkább a 3. résszel vagyok úgy hogy meg sem fogja közelíteni a régi diablo hangulatát , már kezd áthajlani a wow felé , de ne legyen igazam.
21.
21.
Quent1n
Diablo 1-nél nem lesz jobb Diablo, überelhetetlen örök alapmű. Hangulatban már a kettő se ért a nyomába a LoD meg szót sem érdemel nagyon SZERINTEM. :)
20.
20.
Folti1985
Ha holnap lenne karácsony 2 dolgot kérnék a Jézuskától, a Diablo 3 eredetibe meg hogy ne legyen vizsgaidőszak :D.
Lordnekroseth, tudod mi lehúzás a sok fps franchise amikből évi 8 jön ki 2perc 48 másodperc játékidővel meg egy uncsi multiplayerel hogy menj azt állj rá a pontra órát anélkül hogy leszednek, nah az lehúzás, a Blizzárd 10-12 évente kiad egy újat a játékaiból mert addigra elkopott a DVD olvasóba mindenkinek a régi ha meg már kiadják úgy teszik hogy telerityencse mindenki magát.
19.
19.
paraszt
Hát a legjobbak mindig is az elsők közül kerültek ki, legyen szó fps-ről (DOOM), rts-ről (Stronghold), vagy a verekedős játékokról (Motral Kombat). Azt meg már megszoktam, hogy a Blizzard egyszerűen nem tud hibázni. (bár ez saját vélemény)
18.
18.
volkornka
#16: Nem igaz, Gw-ről jó véleménye van:D
17.
17.
Adamknight
Szép kis videó. A 2-vel úgy 5 éve kezdtem volna el játszani, de valahogy akkor nem fogott meg. A 3-mal viszont úgy tűnik máshogy lesz.
16.
16.
daenath
#14: En meg egyszer se olvastam tole ilyen velemenyt, alapjaraton ilyen pesszimista ;)
15.
15.
abcd
#7: kedves lordNEKROFILseth úgyvélem h egy balfasz vagy
14.
14.
Ecneb
#7: Volt már olyan játék, amiről kedves, barátságos véleményt írtál, vagy nálad alapban ez a hervasztó "szar az élet, szar a játék" feeling van?
13.
13.
Ecneb
valamire nem akkor mondják rá, hogy 15 éves a sorozat, ha 15 éven keresztül folyamatosan jönnek a részek? mert ha elkészül az első és 15 év múlva a második (teszem azt), akkor az nem okés és pléne nem 15 éves.
Mellesleg, alig várom már, hogy játszhassak vele, az 1. és 2. résszel mai napig játszok!!!
12.
12.
metercsiken
Imádtam az első két részt!
Remélem hamar itt lesz már a 3. is! : )
Az átvezető videók pedig már a 2. részben is fantasztikusak voltak!
Nagyon várós!
11.
11.
daenath
#7: Sebaj, megszoktuk hogy te minden jatekot pocskondiazol (meg ha megveted is). A masik meg, mutas nekem egy csapatott/kiadot aki nem csinal szapanoperaba illo sorozatott a jol bevalt jatekcimekbol? Persze hogy nem sok a valtozas,csak uj kontosbe van megspekelve egy ujabb sztorival, de ki ne szerete volna jatszani a Diablo 2-t 3D-ben? Ezzel az erovel mondhatnank hogy minden jatek az ami folytatast kapot (es az is bizonyos szemszogbol)
10.
10.
daenath
#5: Mert a Blizzard soha nem adott ki az elso Diablo-hoz kiegeszitot, a Hellfire-t a Synergistic csapat felylesztete es a Sierra adta ki 1997-ben.
9.
9.
Killerbee
#5: Mert az nem hivatalos kiegészítő. Értsd nem blizzard made.
8.
8.
adriano28
ha 96 ban adták ki akkor az már 16. éves :D
7.
7.
Lordnekroseth
Imádom a Diablót. A 2 őt fanatikusan toltam egész sokáig, DE ezt akkor sem fogom megvenni! Az egész egy pénz lehúzás, semmi újat nemtudnak felmutatni. Évek óta, nem elég, hogy ugyanazokat a neveket adják ki, de ugyanúgy szinte. Nemveszi ka fáradtságot és a pénzt arra, hogy valami újat tervezzenek, mert az ő játékaik, ha dettó ugyanolyanok mint akármelyik másik a piacon, akkor is jobban elkelnek, csak a nevük miatt. Úgyhogy egy garast nem adok nekik.
6.
6.
miki1105
Nagyon jó videó!!! Arra viszont én is kíváncsi leszek megdönti-e a 2. rész eladásait meg a többit. De az biztos hogy nálam itt lesz eredetibe mivel ez az egyetlen játék amiről úgy hiszem, hogy tökéletes lesz. Plusz vagy 2hét szabadságot ki is kérek majd az is bisztos.
5.
5.
Stack
De a Hellfire-t miért nem említik benne?
4.
4.
thernielle
#3: Mert az első rész egy remekmű, olyan sötét, gótikus hangulattal és passzentosan eltalált hangokkal, gyönyörűen megrajzolt grafikával, amilyennel azóta sem találkoztam. Ez a helyzet.
3.
3.
paraszt
én speciel az első részt még mindig nem tudom megunni :)
2.
2.
marcello.
Érdekes...De már igazán elárúlhatnák már azt a dátomot amikor megjelenik...De direkt csinálják a feszkót.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...