Betekintés a Modern Warfare 3 első DLC-jébe

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 11.
  • Letöltés
Link másolása
Az Activision nem kevesebb, mint 20 kisebb-nagyobb letölthető tartalmat tervez a Call of Duty új részéhez. Letöltéskor elsőbbséget élveznek az Elite közösségi rendszer prémium hozzáféréssel rendelkező tagjai. Az első csomag január 24-én érkezik, látnivalókkal is tudunk szolgálni!

A Liberation és Piazza térképeket tartalmazó DLC-t elsőként Xbox Live-ról tölthetjük le, a többi platformra pár hét csúszással számoljunk - az évek során tapasztalható tendencia a Modern Warfare 3 esetében is igaz. 2012 első három hónapjában öt kiegészítés is érkezik a játékhoz, rövid időn belül három is várható. Eric Hirshberg megerősítette, hogy az Elite rendszerén keresztül sokkal gyakrabban frissül majd a játék, mint az előző részek esetében, egészen szeptemberig bezáróan. Február közepén jön a következő Content Drop, és így tovább kilenc hónapon át. Természetesen nem kell mindent külön-külön megvásárolnunk, ha nem vagyunk prémium tagok, hiszen márciusban várható az összes eddig megjelent DLC-t tartalmazó Content Collection, így elég a gyűjteményért kicsengetni a kért összeget.

A Liberation és a Piazza igazi mediterrán hangulatot ígér, ezekről szólnak a mai médiaanyagok.

11.
11.
wiluboy
#1:Szerintem a szemed romlik!
10.
10.
Motörhead
#6: Költse batlefildre!:)
9.
9.
Nem akarok betrollkodni meg beokoskodni, de akit komolyan érdekelnek ezek a szarok, mint például engem, akkor sokkal de sokkal egyszerűbb volt még tavaly előfizetni a szar elite-re egy darab 25 fontos feltöltőlófasz és kész...minden előre ki van fizetve szeptemberig. (Alapból 25 fontos a legkisebb vásárolható kártya a konzol boltokban...tehát nem akkora bukta mintha több feltöltőt veszegetek év közben). Szeptemberig meg úgyis megunja az ember az egészet és jöhet a következő :D Lehet anyázni, lehülyézni...
8.
8.
HerodPK
Piazza inkabb CS:italy..de mind1....amugy ne paraqszkodasbol...de 1 euroért kapok 2 szar mappot.. a BF3 hoz nem tudom mennyi volt mert nekem én kaptam az elorendeléshez...de ott azért én minoséget érzékelek az elkért pénzért....mert szamomra ugy komplett a BtK odaveri az osszes eredeti mappot:...
7.
7.
KENKILL
Azért rájöttek h csináljanak még nagyobb bevételt. Mostmár nem 5 map lesz egy dlc-ben 15 euróért hanem csak kettő, és gondolom az is lesz vagy 10 euró. Aztán ha ez a Content Collection kell, gondolom mégnagyobb lehúzás a dolog. Undorító ez az egész már.
6.
6.
hl89x9
20 DLC? omfg
Kotick hova raksz ennyi pénzt?
5.
5.
menjapipaba
Elég csúnya, főleg azok a sarkok.
Igénytelen.
Az oké, hogy egy műszerfal nincs kidolgozva, de egy nagyobb ház?
Förtelmes,
3.
3.
wigyory
Nálam nem nyert! --- !
1.
1.
Stranger
Ez a játék egyre rondább...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...