Ghost Recon: Future Soldier - megjelenés, demó

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 11.
  • Megjelenés
Link másolása
Ismét csúszik a Ghost Recon: Future Soldier - ki tudja hanyadszorra. A Ubisoft legutóbbi állásfoglalása szerint a szellemkutyáknak idén márciusban kellett volna hadrendbe lépniük, ám ez nem lesz így. A végleges változat májusra tolódott, de előtte egy hónappal érkezik a multiplayer demó.

Mindösszesen két hónappal az eredeti tervek után landol a boltok polcain a Ghost Recon: Future Soldier. Bár már mi sem tudjuk, hogy pontosan mi volt az eredeti terv, annyi biztos, hogy május 25-én illendő lesz kipróbálni a közeljövő hadviselését bemutató taktikai lövöldét Xbox 360-on és PS3-on. Habár a kalózkodás miatt korábban elvetették a PC-s verziót, a hivatalos sajtóközleményben viszont már meg van említve a Windows PC, amely a konzolos társainál valamivel később lát napvilágot.

Nem kell viszont májusig várnunk a Future Soldier kipróbálásával, hiszen a multiplayer béta áprilisban indul, mely nem csupán Xbox 360-exkluzív lesz, hanem PS3-on is tiszteletét teszi. Ez lenne a demó, melyre olyan sokat vártunk. Nem hittük volna, hogy az új Ghost Recon még tartogat számunkra meglepetéseket. Pontos dátummal később szolgálnak majd a franciák.

12.
12.
ReNegAdE
#9: Remélem nem lesz igazad a játékkal kapcsolatban!Azért én reménykedem hogy ubiék egy igényes játékot tesznek le az asztalra!Shooterek közül a legnagyobb kedvenc!
11.
11.
The Lone Drow
#9: Van benne ráció. Ha igazad van, akkor nagy kár, mert, amit mutattak belőle annak idején, az valami frenetikus volt. Reménykedek, hogy ettől függetlenül jó lesz.
10.
10.
bergkamp
#9: nekem tetszett a Conviction, de tény és való, hogy nem annyira mondható SP-nek mint az elődei, teljesen más.

Future Solider-t nagyon várom, a gameplay videók nekem nagyon tetszettek :)
9.
9.
Vopesz
#7: Szerintem ennyi tologatás nem javítgatást takar már, hanem konkrét újratervezéseket. Mert mostanra már évekről beszélünk, a conviction-höz (2010 február) már bétakulcsot adtak hozzá, amiből azóta sincs semmi. Kívánom, hogy jó legyen, csak már láttunk arra példát, hogy a sok áttervezés a játék kárára ment. Nekem pl a conviction is hatalmas csalódás volt, az egyetlen splinter, amit nem játszottam ki, igaz ez személyes vélemény, tudom, hogy sokaknak nagy kedvenc.
8.
8.
hedzsooo
Ghost Reacon 1-2 tetszett, meg ha nehez is volt szamomra anno picit.
Szoval jojjon csak PC-re is! :D Ha kesik is, de jo lesz, nem felkeszen erkezik, akkor az is OK! :)
7.
7.
Elegost
#5: Sztem örüljünk neki inkább, hogy javítgatnak rajta. Így jobban járunk, mintha kapnánk egy fél játékot. Amúgy még tavaly nyár elején volt már gameplay videó. Anyirra nagy gáz nem lehet vele...
6.
6.
hl89x9
Remélem ez nem késik annyit mint SC:Conviction.
de legalább lesz PC-re is, úgy tűnik
5.
5.
Vopesz
Komolyan mondom már kezdek aggódni. Ezzel a játékkal valami nagy gáz lehet, ha ennyire nem tudják tartani a megjelenés(eke)t.
4.
4.
HardCoreGamR
Jeeeeeeeeeeee!!! Jon PC-re is, én meg már nagyon elszomorodtam amikor hallottam hogy nem lesz, de igy minden cool! :D RESPECT!
3.
3.
christopher24
már 3 év után ideje lenne kijönnie...
1.
1.
ReNegAdE
Hát ez nem túl jó hír!Már nagyon várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...