Operation Raccoon City - a Versus mód részletei

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 13.
  • Hír
Link másolása
Végre tisztán látjuk, mi vár ránk a Resident Evil: Operation Raccoon City csapatalapú Versus módjában, melyben két négyfős csapat száll szembe egymással. Elsőként kap igazán delejes porciót az online játéklehetőség a sorozat történelmében, persze csak akkor, ha a kézikonzolos címeket nem számoljuk.

A Versus módban az Umbrella biztonsági szolgálata és az USA különleges egységei csapnak össze, négyfős csapatokban, tehát összesen nyolc emberke egyidejű csatározásának ad helyet a program. Lássuk az Operation Raccoon City multiplayer módjait:

  • Team Deathmatch: igazi brutális káosznak ad helyet, soha nem tudhatod, hogy ki vagy mi kerül a hátad mögé. Igazi csavar a Resident Evil-univerzumban.
  • Biohazard: győződjünk meg róla, hogy a G-vírus biztonságban van a bázison, miközben az összes konkurens erőt likvidálnunk kell.
  • Survivals mód: éld túl a rohamozó zombik hadát, mielőtt a mentőcsapat a helyszínre érkezik. A mentőhelikopteren csak korlátozott hely van. Így lehet, hogy valakinek nem jut hely. Vigyázz, nehogy közel kerüljenek a zombik, mert Te is megfertőződhetsz!
  • Heroes mód: lehetőségünk lesz a sorozat egyik ikonikus karakterének bőrébe bújni. Köztük van Leon S. Kennedy, Hunk és Jill Valentine is.

Mindenről egy videó is tanúskodik nekünk. A játék március 23-án jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra, a PC-s verzió dátumát később jelenti be a Capcom. 

11.
11.
yakuza07
elég pörgős aztaa:(?..de tuti vételes
10.
10.
samatagrav09
#7: Pont hogy az mivel mindenki és én nagy örömömre is visszajönnek a normál zombik és nem az agyonturbozótt izék mert az hogy a főboss olyasmi féle az nemnagybaj de ha szinte mindegyik akkor gond van és előnyére válik majd hogy lehet benne fejlődni
9.
9.
Gago90
Szerintem nagyon állat lesz:) Tuti vétel.
Azért ha belegondoltok nem mindennapos játék 4-es coop-ban írtani a zombikat illetve az ellenséges csapatokat multiba:) Resident Evil-nek még nem volt ilyen formája, és a szerkesztők nem is az 5 folytatásának gondoltok. Szal szerintem maximálisan megérdemli az elismerést, ha a játék élmény jó lesz :)
8.
8.
nero20
ezel nem azt akartam mondani hogy rosz
7.
7.
nero20
ezmár rég nem a resident evil :D
6.
6.
NinjaNorb
#4: A 2 nem egészen ugyanaz:D főleg a végtermékxD
5.
5.
Zakkantable
#4: 0:46nál meglátod hogy hülye vagy!
4.
4.
jokerke23
3.
3.
shatterhand
A pénz már összejött rá.
2.
2.
Robbie17
1.
1.
Yanez
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...