Biztató jelek a PC-s Dark Souls felől

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 13.
  • Érdekesség
Link másolása
Elképzelhető persze, hogy a petíciót indító munkatárs túlzottan lelkes, mindenesetre az úriember továbbra is arra biztat mindenkit, hogy álljon a PC-s Dark Souls kezdeményezése mögé: állítása szerint még a Namco Bandai fejesei is megkeresték az üggyel kapcsolatban, szóval máris sikerült előre lépni.

A From Software hipernehéz szerepjátéka, a Dark Souls kizárólag PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelent meg, PC-s verzióról szó sem volt korábban, elvégre sem a fejlesztők, sem pedig a Namco Bandai nem az a cég, amelyik kifejezetten erőltetni szokta a számítógépet, mint platformot. A kiadó fórumainak adminisztrátora viszont petíciót kezdeményezett, amit eddig több mint 66 ezren írtak alá: ők azok, akik PC-s változatot szeretnének látni a játékból.

Az ügy végkimenetele megjósolhatatlan, a kezdeményező munkatárs viszont biztatónak tartja a fejleményeket: "Őszintén szólva nem számítottam ilyen mértékű támogatásra! Még a főnökeim is megkerestek, hogy beszélgessünk erről, miután a hír elterjedt szerte a világon. Ha fel akartátok kelteni a Namco Bandai Games figyelmét, hát sikerült!"

Az úriember hozzátette, hogy "a jövő a játékosok kezében van", reméli, hogy a támogatók továbbra is kiállnak a közös ügy mellett, ő pedig személy szerint megígérte, hogy minden illetékessel megismerteti a kezdeményezés célját a kiadónál.

Mégis lesz DLC?

Más tekintetben is hallat magáról a Dark Souls, úgy tűnik, a korábbi kijelentésekkel ellentétben mégis készül DLC a játékhoz. Az EGM értesülései szerint a From Software jelenleg is dolgozik a kiegészítőn, a srácok éppen az utolsó simításokat végzik az anyagon, így az már három hónapon belül napvilágot láthat. Árulkodó lehet az is, hogy a készítők nemrég bejegyeztették a Yami No Mori címet, ami angol fordításban a Forest of Darkness vagy a Dark Forest kifejezéseknek felel meg - vajon ez lesz az új adalék címe?

7.
7.
Quent1n
#6: Kérdés, hogy nőni fog e ilyen ütembe. Ha mégis összejön a 200k akkor tleg érdemes elgondolkozniuk rajta. :) Egyébként meg ha megéri nekik legyen PCs DS, de akkor aztán vegye minden PCs aki szavazott :) A petíciók sokszor sajna semmit nem váltanak be lehet még 1 millánál is azt mondanák, hogy NEIN! :D
6.
6.
felegyi
#5: Már több mint 72 ezer... 1 hét alatt... következő hétre kb 100-110 ezer lesz, durván 1 hónap múlva 200k... az már nem picsafüst :)) a petíciók sem 1 hét alatt váltják be azt amiért elindították őket!
5.
5.
Quent1n
#2: De már egyik se PC exkluzív sőt a CoD konzoljáték már lassan PC-s porttal. Ha nem lenne a hardvergyártók támogatása lehet még ennyi játék se lenne. Olyan szinten hülyeség a warez, hogy mindenki letöltené, mert ez nem igaz. De hogy a béna PC-s eladásokban szerepet játszik az tény.

vaszil1: Egyetértek de még kérdéses azért ez erősen. 66ezer aláíró az picsafüst SEMMI. Abból se venné meg mind ebbe biztos vagyok. Legalább kéne egy 150-200 ezer szerintem. Skyrim az egy más kategória.
4.
4.
vaszil1
Szerintem megpróbálják meglovagolni a a Skyrim lázat. Látták, hogy PC-n milyen jól fogyott, és gondolják ha már itt úgy is több a hardcore játékos, tesznek egy próbát.
3.
3.
shatterhand
sok sikert! Az év játéka és mindent pénzt megér!
2.
2.
Cuppak
#1 Ez a warez hülyeség... BF, Cod, WOW, Star wars, Rift ... sorolhatnám, több millió játékosuk van mégis PC-re adták ki őket :), nem biztos hogy mindenki lefogja warezolni....
1.
1.
crytek
Jó hír ez a dlc.Még kisajtolják a konzolosokból azt a pénzt amit kilehet és akkor kilehet lökni a warezba a gamet pc-re is :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...