4-5 órás az Alan Wake's American Nightmare

  • Írta: InGen
  • 2012. január 14.
  • Hír
Link másolása
Kicsivel több, mint egy hónap van már csak hátra az XBLA-s Alan Wake megjelenéséig, így drága barátunk, Häkkinen a Remedytől elszórt néhány információmorzsát a jónép közé. Ezek szerint lesz horda mód, a sztori pedig nem kapcsolódik semmihez.

A Remedy-fejes Oskari Häkkinen szerint az átlagos játékos körülbelül 4-5 óra alatt végezhet az American Nightmare-rel, bár ha kicsit többet szánunk felfedezésre és az opcionális sztori-tartalmak kihasználására, akkor ez némileg több is lehet.


Meglepetés, hogy kapunk egy horda módot is: ez a Fight 'til Dawn, vagyis a harcolj hajnalig, aminek lényege, nem túl meglepő módon, hogy az egymás után érkező szörnyellák rohamait kell visszavernünk, míg fel nem kel a nap.

A sztori nem kapcsolódik az előző Alan Wake-játékhoz: ezek szerint Alan írta a Night Springs TV-show néhány epizódját, aminek sorai valamiképp valósággá válnak, és Alan bekerül a saját történetébe. Mindez egy arizonai városkában fog játszódni.

A játék február 15-én jelenik meg XBLA-n.

8.
8.
Zakkantable
Ez hogy lehet Arcade?
Mitől lesz arcade egy játék?
Mert eddig ilyen arcade játékot nem láttam még.
7.
7.
galbalazs87
Szerintem teljesen rendben van ez a játékidő.
MoRT2195: Így van teljes értékű játék, DE "csak" 1200 MS pontba fog kerülni, ami azért jóval kevesebb, mint egy dobozos, teljes játék ára.
6.
6.
shooter1234
Bocs a helyesírási hibákért, nem volt időm átnézni, ezt csak úgy hírtelen dobtam be, mert egy kicsit felb*szott, no meg a dual postért is elnézést. Kérünk szépen szerkesztés gombot!
5.
5.
shooter1234
Csak a cod mentségére legyen mondva, hogy a multiplayer miatt van ez (fejleszők szerint). Szerintem meg ez szar, mert egy csomó játéknál ez van, és mivel ez ikszboksz ekszklúzív, ezért még csak a warezra sem lehet fogni.
4.
4.
TEEBEEX360
Most őszintén. Miért lepődtök meg hogy csak ennyi? Manapság az összes játék szavatossága 5-6 max 7 órában kimerül! Csak annak lesz hosszú aki szeret gyűjtögetni meg keresgélni. De ilyen emberből is kevés van sajna. :/
3.
3.
Nathan
2.
2.
MoRT2195
#1: Csak, hogy ez nem egy "DLC" vagy hasonló, hanem egy teljes értékű játék.
1.
1.
felegyi
4-5 óra kb reális egy "DLC"-hez képest... bár sokaknak egy egyszeri konzol "bekapcsolás" lesz ennek a története!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...