Hatfős kooperatív mód a Resident Evil 6-ban?

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 22.
  • Pletyka
Link másolása
Ha hihetünk az Xbox hivatalos oldalán megjelent adatlapnak, a Resident Evil év végén érkező hatodik részében hatfős kooperatív mód is várja a rajongókat, ami még soha nem fordult elő a sorozat történetében. A Capcom nem árult el semmit hivatalos részletet a játék többjátékos porciójáról.

A Resident Evil 6 bejelentése után az Xbox.comra is felkerült a játék adatlapja, ahol egyebek mellett az új rész többjátékos módjairól is szó esik - legalábbis arról, hogy hányan játszhatnak majd offline és online a multiplayer mulatságokkal. A Capcom ugyan még nem közölt semmit hivatalosan mindezzel kapcsolatban, de az adatlap szerint lesz újdonság: többek között egy hatfős kooperatív mód is várja a rajongókat.

Ami határozottan előrelépés: a Resident Evil 5-ben még csak kettő fő játszhatott együtt, az Operation Raccoon Cityben pedig négyen erősíthetik majd az Umbrella Corporation speciális biztonsági osztagát - a Resident Evil 6-ban ezek után mindenképpen nagy móka lenne a hatfős co-op. Persze akkor, ha mindennek van valóságalapja, de jó hír, hogy egyelőre változatlanul ott szerepel a honlapon a kiírás, ahhoz sem a Microsoft, sem a Capcom nem nyúlt hozzá.

Ugyanakkor az is igaz, hogy a hibás megjelenési dátumot sem javították egyelőre.

13.
13.
Raatkainen
Nem bánnám, bár tény hogy így nagyon len lehet majd ijesztgetni.
12.
12.
ReNegAdE
Ez jó hír!Kíváncsian várom!
10.
10.
Gotham123
én már a Split-Screen-nek is örülök :)))
9.
9.
Gamer
nem rossz Game a Dead Space de a Resi bármely része sz@rrá veri szerintem...
8.
8.
samatagrav09
#2: Én mindenképpen a resident evil ajánlom mert nagy fan vagyok habár az 5 inkább akció játék de ha tudod próbált kitolni a 4.részt
7.
7.
Giga0509
#2: Resident Evil 5.Főleg coopban,1000x jobb szvsz mint a Dead Space.
6.
6.
Matt8888
5.
5.
drakecsaj
#2: Attól függ hogy mire vágysz. DS horrorban erős, míg a RE5-ben inkább az akcióra gyúrtak rá. Természetesen mind a két játék sztorija ott van a szeren. Választani nem is tudnék, a helyedben mind a kettőt beszerezném mivel mind a kettő kötelező darab szerintem (főleg ha Resi rajongó is vagy).
4.
4.
Gengszter
#2
Én a dead space-t ajánlom.
2.
2.
roli33
Király, ha van coop, az jó lesz, biztos jól megoldják. Egy érdekes kérdés: Melyiknek van jobb hangulata? Dead Space vagy Resident Evil 5? Még egyikkel sem játszottam, egyiket meg akarom venni.
1.
1.
crytek
5-ben frankó volt a coop! Remélem ebben sem lesz másképp!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...