Ghost Recon: Future Soldier - videón a kampány

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 3.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft kiadott egy új trailert a következő Ghost Reconból, mely a single player kampányba enged betekintést. Ismét a közeljövőben járunk, néhány terrorista fenyegeti az emberiséget és a földgolyó számos pontján megfordulunk majd osztagunkkal. Lesz gyűjtői kiadás is.

A francia kiadó bejelentette a Future Soldier gyűjtői kiadását, mely fémdobozban érkezik, s keménykötésű művészeti albumot is tartalmaz majd. Kapunk egy Alpha nevezetű rövidfilmet DVD-n, litográfiai nyomatokat, egy pólót és jó pár exkluzív ingame tartalmat. A pontos árat még nem tudni, de néhány online boltnál már 127 dollárért lehet előrendelni a Collector's Editiont.

A legújabb trailer az egyjátékos küzdelmekbe enged betekintést, itt próbálhatjuk ki elsőként a jelenleg még tervezési fázisban leledző hadieszközöket. Persze nem árt tudni, hogy nagy részük csupán fikció - de ki tudja? Lehet, hogy egyszer tényleg láthatatlanná válhatunk. A multiplayer bétateszt áprilisban indul, a végleges verzió pedig májusban jelenik meg. A PC-s változat valamivel később.

11.
11.
hl89x9
már nagyon várom ezt a játékot
10.
10.
NoRush
Ezt vártam... Collector's Edition ~ jövök már :)
8.
8.
xxxgamer4ever
#7: Egyetértek: lesz itt lopakodás is bőven! (Sőt, szerintem az még több lesz mint az akció)
Hú de várom már!
7.
7.
ReNegAdE
#4: Ne tévesszen meg a trailer!Ebben sem lehet ész nélkül menni majd meglátod!Nagyon jó lesz co-op-ban taktikázni!
6.
6.
JcGross
5.
5.
The Lone Drow
#4: Nézz gameplayt, abból kiderül, hogy eleget kell benne lopakodni :)
4.
4.
miki1105
Hát ez elég nagy kanyar az elöző GR-hez képest pörgös,darálós stb, az előzö részek nehezebbek voltak meg persze sokat kellett lopakodni is nem észnélkül darálni, de remélem jó lesz mivel jó a trailer csak furcsa, hogy ez GR.
3.
3.
Sousuke1989
Megvan mivel játszok a Mass Effect 3 után :-)
2.
2.
ReNegAdE
Számomra az egyik legjobban várt játék idén!A trailer nagyon ütős lett!Mikor lesz már május?:O
1.
1.
giga321
Húú ez nagyon állat trailer lett, tetszik ez a stílusú játék , pörgős , kicsit jövős , kütyü használat láthatatlanság , már nagyon várom és remélem akkor hogy marad a pc-és változat is és akkor az Ubisoftnak az AC után ez lesz a következő siker címe szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...