A jövőben is kapunk új Alan Wake-játékokat

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 11.
  • Hír
Link másolása
A Remedy főnöke, Matias Myllyrinne megígérte, hogy nem az utolsó Alan Wake-játék lesz az American Nightmare, a letölthető epizód után folytatódnak a depressziós író hátborzongató kalandjai. Hogy ez most új arcade részt vagy teljes értékű folytatást jelent-e, még nem tudni.

Nem érnek véget Alan Wake megpróbáltatásai az American Nightmare-ben - erősítette meg a frencsájzra vonatkozó terveit Matias Myllyrinne, a Remedy fejese. Csupán azt teszik, amit a közönség is akar, mely általában jó üzleti lépésnek számít. A finnek nagy reményeket táplálnak a digitális terjesztés felé, így ha az eladások jól muzsikálnak, akkor elképzelhető, hogy újabb letölthető Alan Wake-játékokat kapunk.

A rajongók gyorsabban hozzáférhetnek a címekhez, s a munka is szórakoztatóbb, mintha éveken át ülnének egyetlen nagyobb játékon. Így gyorsabban tudnak reagálni az emberek vágyaira és kívánságaira. A sorozatra nézve "egy-két meglepetéssel" biztosan szolgál majd a stúdió, de ehhez az kell, hogy az American Nightmare és a PC-s első rész szépen fogyjon. Túl korai még beszélni a folytatásról - jegyezte meg Myllyrinne -, elvégre a jövő héten a PC-sek is belekóstolhatnak az élménybe, majd február 22-én az Xbox Live-on elérhető lesz a letölthető mellékág is.

Érdekesség, hogy az első rész PC-s változat gyűjtői kiadása csupán öt dollárral lesz drágább, mint a sztenderd kiadás. Előbbi 35, utóbbi 30 dollárt kóstál majd. A különbözet tényleg nem sok az extrákért - a dobozos változatra egyébként március 2-ig kell várnunk.

Az American Nightmare új fejlesztői naplóval jelentkezett, melyben a Remedy-s srácok elmondják, hogy hősünk új kalandját a klasszikus B-filmek ihlették és egészen más hangulattal rendelkezik majd, mint a nyitó epizód.

2.
2.
The Lone Drow
Én lehet nem fogom kibírni márciusig és megveszem digitálisan...
1.
1.
Raatkainen
Március 2. Mostantól piros betűs ünnep.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...