Multiplayert és DLC-t is kapott volna az Enslaved

  • Írta: InGen
  • 2012. február 16.
  • Hír
Link másolása
Ha nem bukott volna meg a pénztáraknál. A Ninja Theorynak nagy tervei voltak a játékkal, és remélték, hogy egy új szintre emelhetik vele a karaktereket és a történetmesélést. Ehelyett a kritikusoknak tetszett, az emberek viszont valamiért nem vették meg a cuccot.

Készült egy multiplayer mód, és egy másik DLC is az Enslavedhez, ám a Ninja Theory végül abbahagyta ezek elkészítését, látva, hogy a játék megbukott a pénztáraknál. Tameem Antoniades elmondta, ez nem fogja eltántorítani őket attól, hogy a jövőben is hihető karaktereket próbáljanak meg készíteni és okosan történetet mesélni.


"Olyan karaktereket akartunk készíteni, akik nem papírmasék, hanem úgy viselkednek, mint a valós emberek. Ha sikeresek lettünk volna, talán más is követné a példánkat" - nyilatkozta Antoniades, de elmondása szerint ehelyett az Enslaved így csak arra lesz példa, hogy ez valójában egyáltalán nem számít,

Ennek ellenére az úriember nem hagy fel hitével, miszerint a karakterek és a történetmesélés egy egészen új szintre hozhatják a játékélményt.

10.
10.
Scoo
Kár, hogy nem volt hozzá DLC. Én is szerettem a játékot. Tetszett a világ, a történet, a karaktereket pedig nagyon hamar megkedveltem (ritkán fordul elő az ilyesmi).
A játékmeneten csiszolhattak volna. Értem ezalatt, hogy nem kellett volna ilyen sokat segíteniük a játékosnak. Elég lett volna ha csak opció lett volna a segítség.
9.
9.
sinister
Tetszett a hangulata,a növényekkel benőtt helyszínek,a sztori nem volt eget rengető,de legalább nem egy irdatlan nagy marhaság volt,mint a legtöbb játékban.Ami viszont egyáltalán nem tetszett,az a szájbarágós játékmenet a villogó platformokkal.Ha legalább ki lehetett volna kapcsolni,akkor azt mondom o.k.,de így inkább interaktív film és nem pedig játék jellegegűre sikeredett.Egy jó roadmoviehoz viszont nem ártott volna több szereplő...kár érte,mindezek ellenére kétszer végigtoltam :D
8.
8.
aRkye
#7: egyet értek veled!!
7.
7.
Vopesz
Kár érte, az egyik kedvenc játékom, már vagy hatszor játszottam ki. A története és a hangulata nagyon egyedi.
6.
6.
aRkye
Kár a játékért, nekem kifejezetten tetszett, de pont az lett a sorsa mint pl. Psychonautsé.
5.
5.
jjulio
szerintem nagyon is jo jatek nemtudom miért bukott meg a pénztáraknál...
3.
3.
Split
"Ha sikeresek lettünk volna, talán más is követte volna a példánkat."

Ha az ötlet jó volt, akkor átveszik mások. Nem (csak) az eladások alapján másolnak valamit...
2.
2.
mamgu
Egyben szerintem is téved ugyanis akit érdekelnek a hihető karakterek meg a sztori dialógus stb. azok (lásd én is ) magasról tojnak a multiplayer-re, ennek ellenére én továbbra is ilyen játékokkal szeretnék játszani.
1.
1.
shatterhand
nekem tetszett volna, de a demó elvette a kedvem: nem lehet leesni még egy egyszerű részen se, ahová ugranom kell oda erősen villogva jelez a gép,stb
Tisztára mint egy hülye gyerek akit vezetni kéne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...