Mass Effect 3 - szerezd vissza a Földet

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 20.
  • Videó
Link másolása
Filmes trailerrel bővült a Mass Effect 3 előzetesáradata, jelen képsorokat a The Walking Dead tegnap esti epizódjának szünetében vetítették le a TV-ben. Ez a teljes film, melyet a múlt héten a BioWare volt olyan kedves teaserelni nekünk. Hangulatból ötös.

Kedvenc zombis sorozatunk megtekintése duplán jó öröm: elvégre a szünetben új trailernek örülhettek a Mass Effect-rajongók. A filmes előzetes nyomatékot ad Shepardék céljának: vissza kell szerezni a Földet, minden áron. A legakciódúsabb fejezet március 9-én érkezik Európába, három nappal az USA-premier után. Reméljük, ez a pár nap már egyáltalán nem vészes - főleg ilyen látnivalók mellett.

50.
50.
vwxyz
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=C4II7wSSXp0
Mass Effect 3 — Take Earth Back (Extended Version)
Kurvajó!!!!!!!!!!! XD
49.
49.
vwxyz
#45: Bárcsak olyan összetartó országunk lenne, hogy azt mondjuk, ha nem lesz magyarul akkor nem vesszük meg, és kajak se pc-sek, se konzol-osok, se senki nem venné meg, nulla eladás lenne 1hónapig, vajon akkor utánna megváltoztatnáe a döntését... Persze ez kivítelezhetetlen, mert mindenki már zúzni akarja, és nem akar lemaradni semmiről, de azért frankón ez oda baszna az EA-nak, kár érte. Amúgy a masseffect.hu fogja fordítnai, előbb kész lesznek, mint a magyaritasok.hu.
48.
48.
kopic
#45: UTÁLOM AZ EA-t! ROHADJANAK MEG!
47.
47.
alex512
#46: Bár ilyen egyszerű lenne...
46.
46.
#45: Amennyiben ez tényleg magyar kezek munkája, igencsak tehetne kivételt a köcsög ea, legalább ennyi parasztbecsület lenhetne bennük! :D
45.
45.
alex512
#43: A remény már rég meghalt: az EA a 2. rész után nem sokkal bejelentette, hogy a kis országokban (asszem 20 millió a limit) nem végez lokalizációt. Azóta tartja is magát ehhez a kijelentéshez ( abból is látszok h az alapból magyarul megjelent 2. rész utolsó dlc-i már nem kaptak magyarosítást) és nem látom okát h változtasson rajta. Szval marad a magyaritasok.hu vizslatása....
43.
43.
vwxyz
#42: Nállam a remény hal meg utoljára...
42.
42.
343i
#36: Játékot egyik kiadó sem fordít utólag, kizárólag megjelenéskor. De mivel eldőlt, nem kapt feliratot, lehet várni fél-1 évet a nem hivatalos verzióra.
41.
41.
metercsiken
Nagyon király!
Akár egy filmet is csinálhatnának belőle!
Az ütős lenne! : )
40.
40.
giga321
Felállt a f..f..a fülem XD.
39.
39.
Senshi
Aztamindenit, ez nagyon ütős!
38.
38.
Vopesz
Gratula a készítőknek, most már le sem tagadhatjuk, hogy a magyarok keményen ott vannak a mass effect 3-ban is :)
37.
37.
Raatkainen
Ashley átvette Mirandától az ügyeletes forrószép nő szerepét!
36.
36.
vwxyz
#35: Szerintem a nem hivatalos magyar felíratra elég lesz fél év, viszont, ha arra gondolsz amire gondolom, hogy gondolsz, hogy az EA-tól kiadott magyar verzió, mert, hogy hátha lefordítja az EA is, és kiadja úgy is majd vmikor egyszer, az lehet, jah, másfél év múlva jön :)
A trailer kurvándurvajó! :D
35.
35.
adikas
#32: Én ezért is veszem úgy, hogy még másfél év múlva jön ki a Mass Effect 3:)
34.
34.
exonic
Van olyan akinek még nincs bejelölve Márc. 9 a naptárban? Ha van, akkor gyorsan tegye meg ! :D
33.
33.
markoci555
Jó kis videó, szerintem is.
32.
32.
kopic
Hát ez a trailer valami eszméletlenül király! Csak kár hogy nem jön magyar felirattal.:(
31.
31.
PolluxHUN
Ezt a CGI-t is magyarok csinálták nem? (az első sniperes/toronyórás teaser-t tuti, úgyh gondolom ezt is)...am brutálisan jó lett :O
30.
30.
alex512
#26: Úgy emlékszem h a demoban azt mondják h a Szövetség lefoglalta a hajónkat (ez tuti, mivel ha megfigyeled a Normandyn át is van festve a felirat már szövetségi színekre: kék-fehér, narancssárga-fehér helyett )aminek a fedélzetén volt az a prototípus is, szval abból tudott a szövetség is olyan járművet fejleszteni, ez nem gond.
Az meg h mi történt a Cerberus és Shepard között: könyörgöm, arra van a 3. rész h ezt elmagyarázza, ha trailerekben már ellőnének ilyen fordulatokat akk minek kéne végigjátszani a játékot?!
29.
29.
Srácok, nem kell komolyan venni, amúgy is tele van az egész logikai ellentmondásokkal. (De melyik játék nem ? Egy majomnak például minek kellene egy parfümtől bűzölgő fodros hercegnő, és minek mászna fel egy létrákból tákolt emelvényre, hogy aztán hordókat gurigasson ??? :)

Tessék irtani az ellent és örülni, hogy ilyen minőségi játékok is jönnek ki !
A játékfejlesztés különben is egy üzleti vállalkozás, ha fut a szekér, úgyis azt írnak bele a forgatókönyvbe amit akarnak, hogy lehessen további részeket csinálni, még ha az logikailag nem is passzol, vagy a következő rész negálja (vagy degradálja) az előbbiben "elért eredményeket"... ;D
27.
27.
hedzsooo
Kiraly! :D Holnap pedig 1 kibovitett verzioja jon, zsiiir!!! :D
26.
26.
Raatkainen
#22: Az az érdekes, hogy a trailerben föltűnik 1:04-nél a Mako mellett az a lebegő jármű, amit a 2. rész egyik dlc-jében tudtunk irányítani, mint Cerberus által kifejleszett prototípust!!!
25.
25.
Scoo
#24: Felfogtam. Csak így kicsit kevésbé lett fontos az, hogy ki marad életben és ki nem.
24.
24.
Sierra86
#15: SPOILER!!!! SPOILER!!!! SPOILER!!!!
Pont, hogy nem a második részbeni társak lesznek velünk - egy-két kivétellel. Főként az első rész társait kapjuk: Kaiden/Ashley, Liara, Garrus(ha túlélte), Tali(ha túlélte), Wrex-ről nem tudok semmit, illetve az új társunk James Vega. Beszéltek egy meglepetés társról is, aki teljesen új szereplő lesz. A többiek vagy ideiglenesen csatlakoznak, vagy csak egyszerű NPC-k lesznek. Anderson például, ha jól tudom ideiglenes társként funkcionál.
SPOILER VÉGE!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...