Asura's Wrath - itt launch trailer, képek a DLC-ből

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 22.
  • Videó
Link másolása
A tengerentúlon már megjelent a Capcom legújabb őrült akciójátéka, így befutott a launch trailer is. Mint ismeretes, a kiadó "letölthető tartalmak széles tárházával" támogatja majd az Asura's Wrath-t, az első fecske teljesen anime-stílust varázsol a külcsínnek, és megkapjuk Ryu-t is a Street Fighter IV-ből.

Nem tudjuk hová tenni - legalábbis egyelőre - az Asura's Wrath-t. Adva van egy elborult hangulatú hack & slash, ugyanakkor a játékmenet némileg korlátozott, az útvonal is tökre lineáris, viszont a történet és az élmény igen meggyőző.

A Capcom nem rest DLC-kkel is megtámogatni a játékot, megkapjuk Ryu-t, a Street Fighter IV harcosát, így egy igazi bunyós játékká alakul a produktum, aztán teljesen rajzolt anime-stílussal vértezhetjük fel a CyberConnect2 üdvöskéjét - szóval tényleg érdemi bővítéseket kapunk. Nálunk február 24-én kerül a boltokba az Asura's Wrath Xbox 360-on és PS3-on.

5.
5.
keiji maeda
ha nem lesz olyan szkriptelt a jázék mint a demó akkor engem is érdekel amugy nem :(
4.
4.
p3ti
imádom a degenerált és különleges nem hétköznapi játékokat :) ez valahogy oda sorolom ... A trailer meg csucsi :)
3.
3.
BloodyDeath
báááuu már nagyon várom már ezt a gammát. Amint csak tudom meg is veszem.
2.
2.
metercsiken
Nekem tetszik!
Igaz még nem játszottam hasonló game-el, de azért teszek majd vele egy próbát!
Remélem megéri majd!? : )
1.
1.
A múltkori botlás után ( az a trailer borzalmas volt ) ismét egy fantasztikus, írisz kényeztető alkotást kaptunk ! Király... Valaki majd minél előbb játtsza ki és tegye fel yt-ra az átvezetőket, mert mindenképp végig akarom nézni ! ( Játszani semmiképp nem játszanék vele, nem kifejezetten kedvelem a stílust, de a story-ra rendkívül kíváncsi vagyok ! )
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...