Rayman Origins - trailer a PS Vita startjára

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 22.
  • Videó
Link másolása
Miért nem előnyös a kiadó számára az, ha sikervárományos produktuma nem egyszerre jelenik meg a különböző platformokra? Hát azért, mert folyton új és új launch trailereket kell gyártania. Így van ez a ma megjelent Vita esetében is, aminek a nyitójátékai között találjuk az új Raymant is.

A Ubisoft kiadta a PlayStation Vita startjára, a Rayman Origins megjelenése mellé csatolt előzetesét, mely túl sok tartalmi pluszt nem szolgáltat a többi verzióhoz képest, bár néhány egyedi irányításbeli megoldással azért fel lesz vértezve. Akár letölthető formában, akár dobozos változatban vásárolod meg, mindenképpen jól jársz vele, elvégre napjaink egyik legimpozánsabb platformjátékával van dolgunk. Pár hét múlva érkezik a PC-s port is.

7.
7.
markoci555
én nem vagyok nagy rayman rajongó, de valahogy vitán eljátszanék rajta ,mintha erre való volna:)
5.
5.
roli33
#4: Rövid vélemény a Vitáról? Böngészője is jó? Milyen rajta netezni? :D
4.
4.
lukaka
Ez az egyik első játékom Vitára és F-A-N-T-A-S-Z-T-I-K-U-S.
3.
3.
Dogmatix
jó lenne egy Vita :D De mocskosmód drága :D
2.
2.
Gábor36
Pc-n egyébként magyarul fog megjelenni ha minden igaz. Bár sok szöveg nincs a játékba csak a pálya nevek, tippek, karakterek nevei, meg egy - egy beszólás.

A lumokat azért így könnyű gyűjteni. XD Az a relikviás dolog viszont új. Remélem ha lesz valami bonus a PC-s verzióban, az boxra letölthető lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...