ArmA 3 - bétateszt infók, új képlopatok

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 24.
  • Hír
Link másolása
Lassan, de biztosan kerek egésszé formálódik az ArmA 3, bár még a harmadik negyedévben esedékes megjelenésig van időnk bőven. Szerencsére nem fogunk unatkozni, elvégre a Bohemia Interactive a Community Alpha program keretében széles körben elérhetővé teszi a játék egy korai tesztverzióját.

A Bohemia megerősítette, hogy röviddel az idei E3 után kezdetét veszi a Community Alpha nevű kezdeményezés, melynek keretében a kiválasztottak jóval a végleges verzió megjelenése előtt kipróbálhatják az ArmA 3-at egy játszható build keretében, ezzel segítve a fejlesztők munkáját. S ez a csoport a legszenvedélyesebb játékosokból kerül majd ki, elegendő tartalommal kell kísérletezniük, a Real Virtuality engine új specifikációit is ők próbálhatják ki - így többek között a teljesen újraírt animációs technológiát, amiért csúsztatni is kellett a megjelenést.

A csehek nem szeretnének bakot lőni, értékelni fogják a véleményeket és a gondolatokat, hiszen ez egy igen nagy és összetett játék lesz, a Bohemia eddigi legnagyobb munkája. Jó hír, hogy valamivel később a nagyközönség számára is megnyílik a bétatesztelés lehetősége, bővebb információkkal később szolgálnak majd a srácok. Addig is vegyétek szemügyre az új képeket!

15.
15.
DanielMcBas
#14: Hát ja ... nekem megvan az arma de még 1 percet sem tudtam vele játszani mert egy kisebb atomerőmű kéne a gépem alá :(
14.
14.
Dogmatix
#13: sajnos nem vagyok Arma közösség tagja, és valószínűleg örök életemre bánni fogom, mert nagyon patent játék. PC fejlesztés helyett konzolt vettem és a kis 2magos nem elég az Arma2 alá se :'(
13.
13.
miki1105
Én pl a mai napig játszok az arma 2-vel de viszont külön napokat tervezek mikor armázok mivel időigényes játék. Ez a játék nagy részben multizni jó, rengeteg mod kieg stb van a neten és nagy versenyek csaták is szoktak lenni szigorú szabályokkal heti 2 alkalommal training, hogy a csapat összeszokjon, külön vannak azok akik tankokat vagy repülőket irányítanak.
12.
12.
NoNametheOneandOnly
#4 Én annyira kipróbálnám! Csak sajnos nincs alá elég jó gépem.. :( De mindig is rajta van a listán h ezt ki kell próbálni. Még ARMA 2-vel se játszottam és tudom h sokat vesztek vele!
11.
11.
X-Master
#10: Vannak ám! Egy Oblivionban én pl. mindent tüzetesen átnézek, hogy van-e valami használható, és néha figyelek is: pl. bemegyek egy olyan bótba, ahol felül is van egy részleg, kifigyelem mikor megy fel a "macskajancsi" (khajit) és persze amikor fent van, lentről csórok ezt azt. Vagy lefekszik aludni, merhogy ágy is van a bótba, akkor besunnyogok a sarokba, vagy a másik szintre lopni. A Hitman is nagyon jó ilyen szempontból, de GTA-ban is sok esetben működik a dolog. A megfigyelés pedig hasznos. GTA4-ben pl. van egy küldetés, ahol ha egy magas autóval jó szögbe beállsz, és felmászol a tetejére, sniperrel pont ki tudod lőni a bácsi fejét, és nem kell végigküzdened magad egy sereg emberen.
10.
10.
De most tényleg vannak emberek akik képesek ilyen marhaságra pazarolni az idejüket, miközben tááááááááámadnak a Reaperek ?! :DDD
9.
9.
Hubert Cumberdale
#8: ja most olvastam mihez írtad.. :P Elnézést kerék..
8.
8.
Hubert Cumberdale
#5: Annak, akinek bármelyik másik játékra is van ideje :D Ez milyen kérdés?
7.
7.
vytros
#5: Természetesen a legtöbb ilyen nem ennyi ideig tart, ez csak egy bizonyos példa volt. Mindenki mást szeret/másra van ideje, egy komoly családapának valószínűleg nincs ideje ilyesmire, de ahhoz képest több dolgozó felnőtt játszik ezzel a játékkal, mint amennyi tinédzser. Ez is képes kikapcsolni az embert, csak másképp. :)
6.
6.
Dogmatix
#5: vkinek ez a kikapcsolódás :)
5.
5.
#4: Kinek van erre ideje? Meg amikor az ember játszani szeretne egy kicsit akkor nem túl jó egy fa mögött ücsörögni...de, pontosan tudom, hogy nem is annak készülnek az ilyen játékok aki csak játszani akar egy kicsit. (mielőtt kapnám a trendi fanboyos oltásokat...)
4.
4.
vytros
#2: Főleg ha nagyon komolyan veszi egy közösség a játékot, megnézném ahogy egy átlag CoD játékos ugyanazon a COOP eventen éjjel 10-től hajnal 2-ig szigorú kötelékek között hallgat parancsokra, ahol akár több percen keresztül az előtted levő fákat kell skubizni, mert ellenség bárhonnan jöhet, és bekell várni a másik csapatot :P
2.
2.
shifteeh
plusz rengeteg türelem és kötélidegek :) ez a játék bizony nem cod vagy bf fanboyoknak készül...
1.
1.
Dogmatix
not bad...de ez alá biztos i7-2600k meg HD7990 kell :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...