Három DLC érkezik a Battlefield 3-hoz

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 7.
  • Letöltés
Link másolása
Az Electronic Arts egy tegnap esti rendezvényen jelentette be, hogy a tavaly ősszel debütált Battlefield 3-hoz az év végéig három letölthető tartalom fog megjelenni. Az ígéretek szerint nem egyszerű pályacsomagokat kapunk, a DLC-k egytől-egyig újszerű játékélményre vannak kihegyezve.

A Battlefield 3 októberben jelent meg, s bár azt lehetett tudni, hogy a DICE több DLC-t is tervez a játékhoz, a srácok eddig kivártak, egyetlen letölthető tartalmat dobtak ki a jó előre beharangozott Back to Karkand képében, ami decemberben vált elérhetővé. Az EA egy tegnap esti sajtótájékoztatón lerántotta a leplet a jövőbeli tervekről: idén még három DLC érkezik az új Battlefieldhez.

 

Az első csomag a Close Quarters nevet viseli, ami elsősorban a közelharci csatákra összpontosít, kapunk új fegyvereket, dögcédulákat és kihívásokat, a megjelenése júniusban várható. Az ősszel érkező Armored Kill járműközpontúbb lesz, új tankok, ATV-k, tüzérségi ágyúk mutatkoznak be benne, sőt elvileg ebben a DLC-ben várhatjuk a Battlefield-sorozat legnagyobb multiplayer térképét is. Az utolsó kiegészítő a beszédes nevű End Game lesz, ez télen válik letölthetővé.

Ahogy az érződhet, a fejlesztők nem egyszerű pályacsomagokat akarnak összehozni, hanem mindig újszerű élményt akarnak nyújtani a játékosoknak. A DLC-k a korábbi bejelentés nyomán először PS3-ra jelennek meg, a PC-s és Xbox 360-as változatok mindig némi csúszással érkeznek majd.

47.
47.
Cuppak
#46 Hmm, nekem semmi problémám nincs az elindulássa, naponta amikor először elindítom akkor rossz, de aztán jó.
46.
46.
goblinfing
#42: konkrétan annyit hogy pc-én percenként kidobált, vagy else indult stb..
45.
45.
frankek
#44: amúgy különösebben nem zavar
az 1911-es nekem is megvan majd kíváncsi leszek rá hogy nekem mit fog csinálni
44.
44.
Mortician
#43: a PW csomagban tudtommal az SKS-hez csak a flash suppressor van, asszem magát a fegyvert ugyanúgy szintezéssel kell feloldanod. Egyébiránt sajnos nem tudok segíteni, Recon kaszttal eléggé le vagyok maradva így nálam még zárolva van az SKS. Amúgy ez talán olyasmi, mint, az "EA Gun Club" (az a hülye kis cetli a MOH reklámjával a hátlapon), aminek köszönhetően már alapból fel volt oldva az M1911, pedig ahhoz fejlődni kell, hogy elérhető legyen. Ettől függetlenül feloldottam mégis feloldotta, amikor elértem a szükséges szintet.
43.
43.
frankek
#40: #38:
nálam olyan bug jelentkezett hogy megvan a physical warfare pack és abban ugye benne az SKS, sniperrel nekem azt csinálja hogy miközben már használhatom az SKS-t azt akarja nekem feloldani a szintfejlődéssel... szval most akk 2db SKS-em lesz vagy mi? xD
42.
42.
Trapyd
#41: Nem tudom pontosan mire gondolsz hibákat én is vettem észre és azt sem tudom az eddigi patch ekben miket javítottak, de pl. teljesítményjavulást azt tapasztaltam.
41.
41.
goblinfing
DICE 1 müködő patchet nem tud kiadni de tolja a DLC-ket már..
40.
40.
Mortician
#38: Mármint a T88-ast? Nem tudom mi lehet a hiba, nekem abban a pillanatban megvolt, amint leszedtem a DLC-t. Szint meg nem számít.
39.
39.
oddi
Valaki tudja hogy ha letöltöm a Back to Karkand-ot PS3 ra (vagy bármilyen dlc-t) X felhasználóról ami magyar akkor én Y felhasználón tudok vele játszani ha mondjuk az angol ?? előre is köszi :)
38.
38.
Dark_Temptation
1 kérdésem lenne srácok! leszedtem a physical warfare-t de a type 77 lmg-t nem kaptam meg. pedig már 56-os vagyok.valami tipp?
37.
37.
Mortician
Nem tudom mit hisztiznek itt egyesek, amikor az összesen 3 DLC több hónapos különbséggel jön. Bőven van idő rá összekaparni a pénzt (nekem se fogja senki se megvenni...). A COD-hoz 20 DLC-t jelentettek be erre az évre, és a DICE-nál beszéltek lehúzásról? :D
36.
36.
frankek
#35: a Back 2 Karklandot ingyen

de rem megkapjuk a többit is :P
34.
34.
Cuppak
#32 Már kb 2 hónapja nem találkoztam csalóval, de haverjaim se, nem tudom ti hogy találtok mindig valami csalót :D
32.
32.
gucho
#28: Mivel én nem anyuci és apuci pénzéből vásárolok véleményem lehet úgy gondolom. Az lenne az igazán szánalmas, ha úgy sírnék vagy jártatnám a szám, hogy nem én keresem meg rá a pénzt(lehet Te is pont egy ilyen gyerek vagy).
Sajnos egyre több a hiba a játékba, itt is egyre több a csaló és még sorolhatnám.
31.
31.
shatterhand
#30: nálunk fordítva volt
Sokan rögtön eladták féláron 1 hét után az MW3 miatt. AZt 1 hét után cserélték vissza inkább. Tetszett nekik az MW3, de hamar megunták.

Kijön 3dlc (az első meg ingyenes volt az előfizetőknek) 1év alatt. Most ezzel mi a baj? Ha már kap egy fps dlc-t akkor az már cod? A codra azért mondják,hogy fizetős lehúzós játék,mert már az alap játék is 3-4éve változatlan. Meg se eröltetik magukat, csak új pályákat hoznak létre és kész.
30.
30.
Necreon
Persze, mert a BF-ből nem lesz CoD, áh, dehogy. Ezek is többet dolgoznak a fizetős DLC-ken mint hogy normálisan fusson ez a rakás szemét (igen, megvettem, MW3 UTÁN, és bár ne tettem volna).
29.
29.
nagyhasÚúúú
Tudjátok mi lenne rohadt komoly? Dogfight játékmód. Oooooooo Máááááj Gássssss.
28.
28.
HubiTomi
#23: sirni azt tudtok de ha nem lenne egy dlc sem akkor meg azert nyignatok! szanalmas!
27.
27.
ribizly
Nem értem mit sír a szátok (tisztelet a kivételnek)... Soha ekkora és ilyen minőségű tartalommal felszerelt multiplayer FPS-t nem kapott a játékostársadalom, erre megint csak a sírás megy. Szépen be szabad fogni és örülni, ha meg pénzt kér valaki a munkájáért, akkor vagy nem kell megvásárolni, vagy szépen csöndben be lehet rá fizetni.
26.
26.
Trapyd
#23: Várjuk meg a pontos tartalmat utána lehet mondani lehúzás e vagy sem.
25.
25.
simon 555
#23: szóval akkor jobb lenne ha a megjelenés után le se szarnák a fejlesztők a játékot és soha az életbe egy új pálya vagy fegyver/jármű nem jönne hozzá?
kicsit hamar unalmassá válna nem gondolod?
23.
23.
gucho
újabb pénzlehúzás a DICE-tól...
19.
19.
MadDragon
Hát a Close Quarters nekem abszolút nem tetszik. Pl. a Metro pályát most is sokan utálják és max gyors pont szerzésre használják, erre még több ilyen mapot raknak be? Főként, hogy a BF-nek nem ebben, hanem a nagy terepen és rombolható környezeten van a hangsúly.
18.
18.
Cuppak
http://www.youtube.com/watch?v=Neq7LFDJxNg&list=UUqX4lsbTk_x_2OXbtdUydKQ&index=1&feature=plcp Gameplay a Close Quartersből. 0:40-től, USAS12-t reméljük gyengíteni fogják szóval nem lesz olyan rosssz. Amúgy a pálya kifejezetten tetszik, nem nagyon lehet kempelni mert mindenhonnan jönnek, igazi akció dús pálya :D.
16.
16.
Donpedro
Várós, de a pályáknál többet kell nyújtaniuk hogy kicsengessem a 15 EUR-t. Pl. az, hogy a Bradley-t meg a Blackhawk-ot kicsit feltupírozzák és áthozzák BC 2-ből, not like, de új, jármű alapú játékmódok mindenki örülne.

Amúgy videó a Close Quartersről: http://www.youtube.com/watch?v=04YE7Zs8eKs
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...