Risen 2 - az egykori hajóorvos ma már vudu pap

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 22.
  • Videó
Link másolása
A Piranha Bytes a Risen 2: Dark Waters újabb karakteréről rántotta le a leplet. A Bones névre keresztelt illető egykor hajóorvos volt, ám társai elárulták és magára hagyták egy szigeten. Végül nem halt meg, hanem az ottani bennszülöttekről eltanulta a vudumágia rejtelmeit. Képeket és trailert kaptunk.

Ha orvos, akkor Bones - ugye ismerős a képlet a Dr. Csont rajongói számára? A Risen 2: Dark Watersben szintén egy ilyen nevű hajóorvost találunk. A fickó viszont szerencsétlenül jár: társai cserben hagyták és kirakták Maracai Bay szigetén. Bones nem halt éhen és nem őrült meg, ehelyett összebarátkozott a helyi törzzsel, akik még a vudumágia rejtelmeibe is bevezették.

Ettől eltekintve Bones egy kicsit megőrült, a dzsungelláz nem tett jót neki, rohamai vannak, tartós paranoiában szenved, persze néha beszélgetni is lehet vele, sőt a csapatunk tagjává is tehetjük, ha elnyerjük a bizalmát. Csekkold a friss képeket - úgy tűnik, egyre szebb lesz a játék, ezt a frissen kiadott gameplay trailer is megerősíti. 

Elsőként a PC-s verzió jelenik meg április végén, majd egy hónapra rá konzolokon is napvilágot lát a Piranha Bytes új szerepjátéka. 


5.
5.
Dercsi
Hja a grafika elég neccesnek tűnik, de várjuk meg míg megjelenik, és akkor úgyis minden kiderül.
3.
3.
Harris kapitány
Számomra a grafika soha nem volt a legfontosabb, de ez a vállalhatatlan határait súrolja
2.
2.
hedzsooo
Fantasztikus lesz! Skyrim utan ismet egy kincs, PC-n leglabbis tuti, a fantasy RPG rajongok szamara!!! :D
1.
1.
Anatole2
hát a karakterek kidolgozása nem az igazi, remélem a fizikát nem szúrják úgy el mint az első részében
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...