Wii U - nem erősebb a jelenlegi generációnál

  • Írta: InGen
  • 2012. március 26.
  • Hír
Link másolása
Vagy legalábbis nem jelentősen, a Darksiders 2 fejlesztői szerint. A Vigil Games azt nyilatkozta, egyelőre a csapat sem tudja a konzol megjelenési dátumát, de mindenképpen arra törekszenek, hogy a Darksiders folytatása nyitójáték lehessen a Nintendo új platformján.

"Egyelőre a hardver a jelenlegi konzolgenerációval van egy szinten. Amennyire én tudom, a poligonszámmal, a textúrákkal, a felbontással és ezekkel a dolgokkal kapcsolatban nem lesz jobb a Wii U-s Darksiders 2, mint az Xbox 360-as és a PS3-as" - nyilatkozta Marvin Donald, a játék rendezője.


Elmondása szerint egyelőre még ők sem tudják, hogy mikor jelenik meg a Wii U, de mindenképp szeretnék, ha a Darksiders 2 nyitójáték lehetne, és egyelőre úgy tűnik, jól haladnak. Donald elmondása szerint nagyon gyorsan működőképessé tették a játékot a Nintendo konzolján, és most azon gondolkoznak, hogy használják ki a legjobban a spéci kontrollert.

Korábban Marvin Donald azt nyilatkozta, ha a Wii U véglegeshez közeli hardvere "röhejesen erős" lesz, akkor módosítanak a költségvetésen, és mindenképp igyekeznek majd kihasználni az extra grafikai lehetőségeket. A mostani nyilatkozata alapján tehát feltételezhetjük, hogy a Wii U valójában nem erősebb, vagy nem sokkal, mint a jelenlegi generációs konzolok.

6.
6.
Kumite
#5: "ha a Wii U véglegeshez közeli hardvere "röhejesen erős" lesz, akkor módosítanak a költségvetésen"
Nem módosítottak, nem röhejesen erősebb. Ez nem zárja ki azt, hogy erősebb lenne, csak nem nagyságrendekkel, azaz nem annyival, hogy 16ezer * 9 ezres felbontással mozgasson ötvenmilliárdcsilliárd poligont. Ha másfélszer erősebb, mint a többiek, már akkor sem éri meg nekik a pénzbeleölés.
Vagy szerinted egy fél éve a piacon lévő játék fejlesztői mennyi pénzt fognak beleölni a felturbózásba? Főleg, hogy egy olyan játékról beszélünk, ami ha 1 év alatt elpasszol 1 milliót minden platformot együttvéve, már boldogak lehetnek.

Másik: ennek az embernek halvány fogalma sincs a technikai oldaláról a dolgoknak: "Amennyire én tudom, a poligonszámmal, a textúrákkal, a felbontással és ezekkel a dolgokkal kapcsolatban nem lesz jobb a Wii U-s Darksiders 2"
Felhívom a figyelmedet az AMENNYIRE ÉN TUDOM kijelentésre. Szerinted ő mennyire van képben azzal, hogy mi folyik a háttérben, mekkora teljesítménye van a Wii U-nak, ha még annyit sem tud biztosan, hogy a felbontása mekkora lesz a "saját játékának" a Wii U verziójának...

De ha a poligonszámos tudása akár meg is egyezne a jelenlegi HD konzolokkal, akkor is sántít a "semmi, de semmi különlegeset nem tud!" kijelentésed, mivel van egy tablet kontrollere, ami messze egyedülálló a többiekkel szemben (tudom, a kinect is egyedülálló és a move is valamivel jobb, mint a Wiimote)...

Már csak két és fél hónap, és sokmindent megtudunk, addig csak találgatni tud mindenki.
5.
5.
dzsiádzsó
Remélem ilyenkor mélyen kussolnak azon kedves felhasználók akik mint kutyák ugattak azon tényleg kedves felhasználókra (mint jómagam is) az első madaras techdemo után mondtunk, hogy erre a mostani generáció is képes, és a víjú semmi, de semmi különlegeset nem tud!
4.
4.
daenath
#2: Meglatasom szerint nem is erdemes, mondjuk en meg mindig PS2-vel tolom, majd ha kuszobon a nextgen konzol beszervalok egy PS3-at, es ki tudja a Wii-U megjelenesevel remelem jocskan esik a Wii ara es akkor azt is veszek :)
3.
3.
frenkyboyhun
#2: +1 de nagyon remélem h erős lesz.
2.
2.
Kumite
#1: Már csak két és fél hónap és végre látunk a gépről, infrastruktúráról, nyitócímekről stbstb infót :)
Meglátjuk, hogy mennyire helytálló ez a kijelentés, már annyi mindent lehetett hallani: ugyanolyan erős, kicsit erősebb, 2szer olyan erős grafikus motor stbstbstb.

Szerintem a jelenlegi HD-k azért nem kapkodják el a váltást, mert egyik sem produkált még soha ilyen jó eladási számokat, mint az elmúlt 1 évben.
1.
1.
daenath
Ha nem is erosebb, vagy csak kicsivel is, de mar itt volt az ideje hogy lepjen a Nintendo, talan ezert van hogy a Sony es M$ nem kapkodja el a next gen konzoljat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...