Sniper Elite V2 - elérhető a demó, új előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 11.
  • Letöltés
Link másolása
Mesterlövészpalánták figyelem! Tegnap óta tölthető Xbox Live-ról és PSN-ről a Sniper Elite V2 demója, melyből kiderül, tényleg egy lövéssel leteríthető-e a gaz náci katona. A Rebellion pluszban kidobott egy hangulatos trailert is, ha várod a játékot, mindenképpen nézd meg!

Főhősünk Karl Fairburne, egy amerikai elit mesterlövész. A fogalmazás kicsit sarkít a Rebellion részéről, elvégre a sniperek amúgy is elit katonának számítanak a seregben. Feladatunk az, hogy beszivárogjunk az ellenséges vonalak mögé, hiszen egy szörnyű esemény fenyegeti Nyugat-Európát: több millió civil élete a tét. Jól hangzik, nem? Ja, nem. Most komolyan: őszintén aggódunk, látva a Rebellion korábbi munkáit. Ha jól számolunk, a Sniper Elite első része volt az utolsó kifogástalan alkotása a csapatnak. Még jó, hogy visszatértek a régi címhez.

Most már mindenki kipróbálhatja, hogy vajon alaptalanak-e az aggodalmaink, elvégre elérhető a V2 demója Xbox Live-on és PSN-en, mérete 837,39 MB. A végleges változat május 4-én jelenik meg PC-n, Xbox 360-on és PS3-on. Új trailerünk is van:

22.
22.
Giggsy
A cikkhez csak annyit, hogy nem ismerem az angol megfogalmazást, de mesterlövész és mesterlövész között is van különbség. Van az úgynevezett raj mesterlövész (squad designated marksman - Magyarországon ennek megfelelője a szakasz mesterlövész) akiket a raj (szakasz) legjobb lövészei közül választanak ki. Ők nem igazán elit katonák, csak az átlagnál jobb lövészek. Később közülük kerülhetnek ki a köznyelv szerinti mesterlövészek (ghuilie ruhás, nagy kaliberű puskával párban dolgozó katonák) Szóval a Rebellion megfogalmazása nyilván erre utalt.
20.
20.
deakati88
#18: Hello. Tudnál nekem segíteni,honnan tudnám lehúzni Xbox360-ra a Demót,de nem LIVE-n keresztül,hanem PC-re,majd kiégetni ....
18.
18.
Moldren
Nekem bejött. Első demo amit kb egy huzamra 5ször végigjátszottam.
17.
17.
atesz89
Steamen már előrendelhető ma reggeltől.Ja és ez a videó kb fél éves!
16.
16.
atesz89
PC demo majd valamikor áprilisban.
15.
15.
atesz89
Én végig játszottam már. Kicsit először furcsa volt ez a fedezékből kihajolás és úgy lőni az ellenfelekre,ez kb olyan mint a splinter cell convictionben volt, de meg lehet szokni viszont aki a sniper 1ben megszokott gugolás majd felállást szereti akkor úgy is lehet játszani.Grafika szép ahhoz képest h boxon nyomtam.Pc ennél még szebb.A csávónál van kő figyelem elterelés miatt.Kábeles gránát belefutnak elakad a lábuk és robbannak.Van tapósó akna,gránát,Fegyóknál thompson, mp40 springfield,welrod. Zoomolás nem olyan mint az 1ben kevesebbet lehet közelíteni.Kicsit még az is fura volt h nem a csávó mögött van a kamera hanem kicsit a csávó a képernyőn baloldalra került.Nekem nagyon bejött ha lesz tdm akkor nálam tuti vétel lesz.9500 ft ot megér simán.
14.
14.
miki1105
PC-re nem adtak ki demót?
12.
12.
NECROMORPH
Most néztem az UK és MAGYAR account-on, de nem találtam.
Pedig szívesen kipróbálnám...
Nektek mi a tapasztalatok? (úgy értem, sikerült-e leszedni?)
11.
11.
Falcon
Ezt a trailert már kb 3 hete is láttam!
10.
10.
DON GONDOCS
A Sniper: Path of Vengeance óta várok egy valamire való mesterlövészes játékot XD talán ezlesz az.
9.
9.
wolfwarrior
#3: Nem mer senki se olyat csinálni nehogy náci pártinak nézzék a készítőket sőt ki se adnák akkor a játékot.
8.
8.
Darox
#3: Én is így vagyok vele.
3.
3.
joshfeed
Én már náci mesterlövész lennék, mert a sok szövetségestöl már behányok.
2.
2.
dabbaska1000
#1: Megvárhatjuk sok sikerrel.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...