Resident Evil 6 - harmincórás játékidő

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 12.
  • Hír
Link másolása
A Capcom sikervárományos zombis játékának folytatása a jelek szerint háromszor hosszabb lesz, mint a Resident Evil 5 - ezt maga a játék rendezője, Eiichiro Sasaki erősítette meg a minap. Minden szereplő önálló kampányt kap, s így körülbelül harmincórás játékidővel számolhatunk.

Sasaki a Nowgamer magazinnak elmondta, hogy az októberben megjelenő Resident Evil 6 nem kevesebb, mint harmincórás játékidőt ölel fel. Minden karakter saját kampánnyal rendelkezik, a játék elején kiválaszthatjuk, hogy melyik szereplő történetét szeretnénk végigvinni. Mindegyikük egyedi játékélménnyel kecsegtet.


Bár egy-egy szereplő története kicsivel rövidebb lesz, mint a Resident Evil 5 hossza, de ha kombináljuk őket és mindenki történetét végignyomjuk, jóval hosszabb játékot kapunk - így jön ki a 30 óra. Chris kampánya követi az előző rész vonalát, jóval akciódúsabb küldetésekre számíthatunk, míg Jake esetében inkább a kalandjelleg kerül előtérbe. Leon kampánya hűen követi a negyedik rész stílusát - itt jönnek elő a klasszikus horrorelemek. Bizonyos fokú átfedések persze lesznek pár helyszínen, lévén néhány szereplő története ugyanott játszódik, mint a másiké, mégis eltérő sztoriszálat vonultatnak fel.

A Resident Evil 6 világszerte október 2-án kerül a boltokba PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

34.
34.
bodortamas1
Szerintem csak lassan járás közben lehet majd lőni.
Jó a 30 órás kampány, bár, ha úgy nézzük nem olyan hosszú.
Gondolom arányosan akarták felosztani a 3 kampányban az időt. Tehát 10-10-10 óra. Ha így nézzük, akkor már is nem hangzik olyan jól :( Pl. akine Leon a kedvence, vele megy először és milyen hamar vége lett. Ezért nem olyan jó ez. Úgy lenne ez jó, hogy összefésülik a 3 karaktert. Tehát, 1 pálya Leonnal, majd 1 Chrissel, majd 1 Jakeval. (Wesker fiával. asszem ez a neve) Ez így lenne a legjobb, mert így nagyon változatos lenne az egész. És egyben van a 30 óra, nem külön-külön. Tehát, a játékmenet igazából 10-15 óra gondolom. Gondolom nem akartak rossz benyomást kelteni a rajongóknak, ezért mondtak 30-at. De akárhogyis nézzük, ez nem 30 óra. Ugyanolyan lesz, mind a RE 4, ahol Leonnal meg Adával lehetett menni. Csak itt 3 szereplős lesz, egy kicsikét mind háromban változtatnak, néhány átvezetővideót, helyszínt, és erre azt mondják, hogy 30 órás. Francokat...
33.
33.
p3ti
#25: Részben egyet értek veled , mert én szintúgy hiányolom a régi resiket . Igazából azt nem értem , hogy jött egy olyan értelmetlen rész mint a Raccoon City .. A capcom fórumokon szó szerint sírnak a rajongók egy "régi vágású" Resiért . Akkor mégis mennyibe telne , egy Resident evil remake (gamecube) színvonalú játékot összehozni ? Ott a 2 és a 3 ... A story adott , helyszín adott , karakterek adottak , már csak újra kell csomagolni és egy kis extrát hozzá tenni a rajongók kedvéért . Attól a fő vonal mehet tovább , és mindenki boldog.
32.
32.
p3ti
#22: Az jó , leveszik az animáció Leonról és beleteszik egy zacskóba . Amúgy beba**na ha bele lehetne ugrani vmi zombiba ilyen max paynes kivitelbe . Biztos lefagynék 2-3 percre.
31.
31.
x360player
#26: Pontosan!

A DMC meg a másik fele...azt is rendesen elbaszták.A 4.ik rész nagyon állat volt,de ezt az újat inkább kihagyom.
30.
30.
assassin
#11: Én se örülök neki hogy lehet majd futni... AZ volt az egyik ismertetőjegye hogy nem lehet futni lövés, gránát dobás közbe.. Kár :/
29.
29.
ReNegAdE
28.
28.
SLi
#25: Én úgy vagyok vele, hogy kíváncsi vagyok hogyan viszik tovább a történetet, meg szeretem annyira a sorozatot, hogy ha nincs is teljesen kedvemre a játékmenet mégis végigviszem. Végül is az 5. rész se volt rossz egyáltalán, miután túlléptem azon, hogy más irányba viszik tovább a sorozatot.
27.
27.
KeXxX
ez jobb lesz mint a nem rég kijött operation akármi című játék?
26.
26.
NinjaNorb
#25: Gondolom ez neked olyan mint nekem az amit a devil may cryal művelnekxD
25.
25.
x360player
Mi a faszom az a "fog lehetni"???????????
Gratulálok ezeknek a profi nyelvtanosoknak.

A játék meg teljesen hidegenhagy,hiába ígérgetnek ezt-azt,nekem a Resi egészen mást jelent.A Resi ott kezdődik,hogy csak állva lehet lőni.A többit nem írom le,mert ezt már kibeszéltük az Operation raccon City tesztben.A lényeg annyi,hogy a Resi sorozat már nagyon régóta halott.
Ettől még persze másnak lehet jó,nem kérek mindenféle"debaromvagy" kommentet.Valaki ezt szereti,én nem.Csak a véleményemet írtam le.Nem kell mindenkinek ilyen retro fannak lenni,mint amilyen jómagam vagyok.:)
24.
24.
samatagrav09
#22: igen kifejezetten magyar pénztárcára XD
22.
22.
Guwrovsky
#19: Már van (állítólag)... Platinum kiadás, és csekély 2000 dollár
Viszont kapsz hozzá igazi Leon S. Kenedy BŐRKABÁTOT!!!
21.
21.
JackBauer
20.
20.
JackBauer
#17: ezt örömmel konstalálom :D
19.
19.
samatagrav09
#18: gondolom egy olyan megoldás lesz hogy mehetünk csak lassan nem futva meg sétálva hanem valósághűen lassan mint a trailerben látható 5 mpen belül
Egyébként lesz belőle gyűjtői???
17.
17.
morko
#14: nem...de az emberiségbe vetett hitem visszatért, hogy legalább egy embernek feltűnt ez a f*szság :D
14.
14.
JackBauer
csak nekem cseng kicsit idegenül a "fog lehetni...." mondat?
Már ketten így írták és feltünt :D
13.
13.
keiji maeda
#11: nem vagy ele egydűl ha futkosásos lövölde lesz , nem biztos hogy jó lesz , én esetleg annak örülnék ha oldalazni lehetne meg esetleg lassan sétálni közbe , de nehogy valami maxpayne army of two legyen
11.
11.
SLi
#5: Lehet egyedül vagyok vele de ennek nem igazán örülök.
10.
10.
Nebuloid
Muszáj nekik akciósabbra csinálni, mert el is kell adni valahogy. Mindenesetre én örülök, mert a legfontosabb, ugye, hogy szórakoztasson a játék és abban sztem nem lesz hiba. Még annyit remélek, hogy meghagyják az 5-ből megismert csodás controller beállítási lehetőséget PC-n, így nem kell boltba mennem egy 360-as motyóért.
9.
9.
Neo1989
Örömteli ilyen hosszú kampányról hallani manapság :)
8.
8.
ReNegAdE
A Resident Evil 5 világszerte október másodikán kerül a boltokba PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.!Ugye 6-ot szerettetek volna írni!:)

Nagyon várom!
7.
7.
deathdave42
óóóóóóóóóóóó fákkjee, akkor már nagyon KELL :D
6.
6.
DON GONDOCS
Eszt a 3 szereplős játékot, gondolom valahogy úgy oldják meg mint régen az AvP-ben. Talán még alternatív befejezések is lesznek.
5.
5.
Csabee86
#2: Hivatalos, hogy a sorozat történetében először futás közben is lehet lőni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...