Max Payne 3 - a Bullet Time rejtelmei

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 13.
  • Videó
Link másolása
A Rockstar kiadta a Design and Technology Series videósorozatának újabb darabját, mely azt részletezi, hogy miként jutottunk el a lelassított idővel való játszadozásig, illetve az iszonyúan jól kinéző kill camokról is megtudhatunk ezt-azt. Ígéretes, meg kell hagyni!

A Bullet Time fícsör már a sorozat védjegyének számít, a Max Payne 3-ban mindinkább kiteljesedik a lelassított idővel való játszadozás és a golyók röpködése. Ez is egy evolúciós folyamat, amin végigrágták magukat a fejlesztők, mire ide eljutottak. A játék május 18-án jelenik meg konzolokra, és június 1-jén PC-re.

33.
33.
goblinfing
Itt sír mindenki a killcam miatt biztos ki lehet majd kapcsolni de ha nem lenne killcam akkor az volna a probléma..trollok.
24.
24.
giga321
#23: engem is hidegen hagy inkább a Sleeping Dogs érdekel de nagyon.
21.
21.
KeXxX
Én már az 1-2 ben utáltam a lassított felvételt minden utolsó ember megölése után, de legalább hasznos, mert tudni fogod hogy egy darabig megint nem jön ellenfél.
19.
19.
Bako
Kicsit félek, hogy az akció jelenetek repetatívok lesznek. Itt minden killt úgy vitt be Max, hogy vetődött és bullettime. Az erőltetett killcamet pedig én sem bírom, visszaveszi a játékos dinamikáját, nem tudsz normálisan haladni a terveid szerint, mert végig kell nézzed, hogy jólnevelt jegyellenőr módjára kilukasztod az ellent.
18.
18.
metercsiken
#4: Úgy látszik velem viszont baj lehet, mert nekem tetszenek ezek a lassított halálok! : )
De sebaj, talán még gyógyítható vagyok!? : )
17.
17.
Dontrip
#12: tényleg értelmes dolog összehasonlítani egy Max Payne-t és egy Red Dead Redemption-t. az RDR az egyik kedvenc játékom de a bullet time úgy szar ahogy van. (minden átvált sárgába és kijelölgeted a célpontokat, hogy aztán 1 másodperc alatt leossz 4 headshotot) ebbe már kicsit ügyeskedni kell. :)
14.
14.
DON GONDOCS
#7: http://troll.me/images/facepalm-picard/jesus-christ-fcking-paultards.jpg
12.
12.
#11: sőt, ebbe még nem is lehet annyi mindent csinálni mint az rdr-be...(mondjuk az sandbox ez meg nem...) szal nem is lesz jobb :) rdr marad a király jópár évig ugyérzem :)
8.
8.
Guwrovsky
Kuss, és vidd a pénzem!
7.
7.
nekem eddig az RDR jobban bejön... videok alapján is jobban bejött, majd kiderül ha egyik haveromnál kiprobálom, az RDRnél ugysem fognak tudni jobbat csinálni :)
6.
6.
drat576
remélem a kill-cam kikapcsolható lesz
5.
5.
menjapipaba
Gondolom lesznek érdekes halálok pl ott egy hordó és a test furcsán esik össze stb, amit nem is igazán venne észre az ember, de ha közelről mutatják akkor eléggé szemet szúr.
2.
2.
Starkiller89
Tuti vétel!! Ha nem rontják el a multit! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...