Prototype 2 - irányítsd a fertőzötteket!

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 19.
  • Videó
Link másolása
Friss trailer landolt nálunk a Prototype 2-ből. Ahogy közeledik a megjelenés, kéretik mindhez óvatosan közelíteni, nehogy elrontsa a meglepetés örömét. Ezúttal arról lesz szó, miként irányíthatjuk majd a fertőzött ellenségeinket, a brawlereket. Parancsra még a tankoknak is nekimennek!

Heller parancsokat osztogathat a fertőzöttek falkájának, így arra kényszeríthetjük újdonsült szövetségeseinket, hogy frappáns öngyilkos küldetéseket hajtsanak végre, és a mi oldalunkon harcoljanak ideiglenesen, nekünk pedig csak moziznunk kell, amikor a szerencsétlen bagázs nekimegy egy tanknak vagy egy helikopternek. A Prototype 2 a jövő héten jelenik meg Xbox 360-ra és PS3-ra. A PC-sek majd júniusban szuperhősködhetnek.

9.
9.
DanielMcBas
Azért remélem hogy az A.I.-t javítják :D
8.
8.
giga321
Overlord jutott eszembe. Tetszik már várom hogy a kis gyapot szedővel menjek.
7.
7.
Eledhryon
Szerintem ez már az első részben is "elvárható" lett volna miután Alex magába olvasztotta Elizabeth Green -t ... de így is jó hogy újdonságként szerepel a 2. -ban ... végre nem az lesz hogy játékos vs. mindenki más.
6.
6.
wildláma
hát 1x-1x jól jött volna ez az 1-ben is, mikor már a tököm kivolt azzal, hogy egy helikopter mindig megjelent akkor, amikor már pont leráztam volna mindenkit, és bumm kezdhettem még1x a fogócskát
4.
4.
markoci555
na ez már tetszik, eszembe nem jutott volna
3.
3.
krisztian66666
Áááááh már alig várom! Az egy is nagyon tetszett szerintem a kettő is tetszeni fog..... Legalábbis remélem :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...