RAD Soldiers - érkezik a Splash Damage új játéka

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A Splash Damage ma reggel lerántotta leplet következő játékáról. Ez lesz az első fejlesztése a Brink óta, s bár a RAD Soldiers pofásan néz ki, többet vártunk volna az FPS mestereitől egy szimpla iOS-es címnél. Az akcióra kihegyezett stratégia free-to-play modellben lát napvilágot.

A vegyes fogadtatású Brink után a Splash Damage egy felülnézetes címmel próbálkozik: a RAD Soldiers egy könnyed hangulatú körökre osztott cím, mely mellett az szól, hogy ingyenesen játszható lesz.

Az ígéreteknek megfelelően egy akcióközpontú, körökre osztott stratégiával van dolgunk, mely a magas minőségű "connected" élményt kínál. Madártávlatból irányíthatjuk katonáinkat, többféle felszerelésünk lesz, a hangulat komolytalan, viszont megfontolt taktikákat követelnek meg a küldetések. A RAD Soldiers iPhone-ra, iPadre és iPod Touchra érkezik meg hamarosan.


Nem kell temetni a Splash Damage-t, elvégre jelen címen kívül még két játékon munkálkodnak: az egyik egy AAA-s PC-s cucc lesz, míg egy másik csak konzolokon lát napvilágot. Talán nem baj, hogy az utóbbiakat jobban várjuk a RAD Soldiersnél.

A letölthető címekre a jövőben nagy hangsúlyt fektet a londoni Splash, nemrégiben alapította meg digitális kiadóját Warchest néven.

6.
6.
Csoola
#5: általában azért át szokták írni előbb-utóbb a jobb iOS címeket androidra is
5.
5.
ilor14
f*szert csak iPhone-ra meg ilyen szarokra jön ki? Androidra mért nem? -.-
4.
4.
shatterhand
#1: detto
haverokkal nagyon jo taktikus meccseket toltunk
kellett volna egy patch meg ps3ra mert mindig botos szobakba rakott be pedig par ezren tuti jatszottak akkor meg

ha ezt javitottak volna most ujra megvennem, mert 7font korul van
3.
3.
Csoola
jól haladunk a AAA címek fogyása felé, mindenki ezeket a casual szarokat nyomatja, mert az apple fanboyoknál van a lóvé, én már unom, hogy mindenki csak ilyen mobilos meg árkád dolgokat fejlesztene...
2.
2.
wildláma
a karakterek nagyon hajaznak a TF2-re ... szerintem
1.
1.
giga321
Èn akkor is szerettem a Brink et.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...