Megjelent az iPhone-os Total War

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 20.
  • Megjelenés
Link másolása
Tegnap letölthetővé vált az okostelefonokra és tabletekre szánt Total War-játék iOS-es változata, amit később az androidos verzió fog követni. Bár a játékmenet egyszerűbb, mint PC-n, a hangulat és a lényeg még mindig a régi, ráadásul a kezelés is nagyon egyszerű, érdemes tenni vele egy próbát!

Ahogy arról múlt hónapban beszámoltunk, a Creative Assembly és a Sega újabb platformokat hódítanának meg a Total War-sorozattal, a PC után az okostelefonokat és a tableteket célozták meg a Total War Battles-szériával. A spin-off első felvonása a Total War Battles: Shogun lesz, ennek az iOS-es verziója tegnap jelent meg, rövidesen pedig befut az androidos anyag is.


A Total War Battles: Shogun a középkori Japánban játszódik, s bár a mellékelt látnivalókon úgy tűnhet, hogy körökre osztott játékkal van dolgunk, itt a rácsozás csak az érintőkijelzős irányítást segíti, a játékmenet teljesen valós időben zajlik. Rendben, a PC-s verzióhoz képest egyszerűbb az egész, de a lényeg visszaköszön, ráadásul az egységek animációit is a nagytesótól vették át. A játékban kampány és kétfős, egy tableten játszható multiplayer mód is helyet kapott - a már elérhető iOS-es verzióért 5,5 eurót kell kicsengetni.

2.
2.
JoHnNiEE
tetszik, egész jópofán megoldották :)
1.
1.
Cooper911
Ez egy tábla PC-n mókás lehet az unalmas percekben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...