Traileren a Battlefield 3 új DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 27.
  • Videó
Link másolása
Júniusban érkezik a Battlefield 3 második termetesebb DLC-je, a közelharcra és a környezet leamortizálására játszó Close Quarters kiegészítő átalakított játékmóddal, új felszerelésekkel és persze eddig nem látott pályákkal várja a rajongókat. A legfrissebb trailerben a Donya Fortress mutatkozik be.

A Close Quarters júniusban válik letölthetővé, először a PlayStation 3-tulajok örülhetnek neki, a korábbi bejelentésnek megfelelően a PC-sek és Xbox 360-asok egy hét csúszással vethetik rá magukat. A DLC a fejlesztők ígéretei szerint egészen más játékélményt ígér, ki sem látunk majd a robbanások közül, és a járműveket is elfelejthetjük a kisebb pályák miatt. Bár a DICE nem szeretné fícsörként hangsúlyozni, a kiegészítő számos javítást is hoz, PS3-on például kijavítják a voice chattel kapcsolatos hibákat, és az input lag is megszűnik végre. Alig várjuk!

Sokan beküldtétek a videót, köszönjük, czeto 2.0, radko1010, giga321 és FrostsoulHD!

58.
58.
kopic
#57: Ez kemény volt:DDDDDDDDDDDDDDDDD
48.
48.
p3ti
#43: Lehet összedolgoznak , összeesküvést érzek !
47.
47.
Stranger
#11: Szerintem nincs erre már több igény... De lehet, hogy igazad van.
43.
43.
kopic
#40: Tök felesleges lenne az is, mert ez a bigsmoke retardált csicska is ugyanúgy visszatérne új profillal, mint ahogy segeszki is csinája.
42.
42.
tetszetős! persze akinek a járműves harc a szíve csücske, az ki fogja hagyni, de nekik jön majd a másik DLC később. szóval mindenki jól fog járni, nincs itt semmi "elCoDosulás" stb... és ritka az ilyen, hogy a fejlesztők megpróbálnak minden játékstílushoz kihozni valami plusz tartalmat. szerintem ez dicsérendő.
40.
40.
tDr1v3r
#38: Inkább a banhammer lenne az ideális megoldás, nem az ignorálás... az ilyenek feleslegesen rontják itt a színvonalat.
38.
38.
Ferrum
Ez a bigsmoke is valami viselkedészavaros serdülő, ha nem foglalkoznátok ilyen alakokkal, nem szaporodnának túl. Egyetlen megoldás a komment figyelmen kívül hagyása.
30.
30.
golgotha
Nekem tetszik és ez BF és nem COD! ugyhogy a hülyeséget hagyjuk
24.
24.
Thane
A nagy CoD fan megszólalt, köszönnyük Pisti, most menj vissza játszál a legóddal.
(Big Smoke)

Egész jó ez a kis pálya, bár persze inkább cod az amiben ilyen kicsik a térképek
23.
23.
Cuppak
#20 Jó játék, de csak promoddal :), én rengeteget toltam de már meguntam, mindenhol csalók vannak, persze vannak profik is, bár BF2-ben ezerszer profibbak vannak :D, nagyobb kihívás sokkal, ezért szeretem.
21.
21.
Wackor
Már régen játszottam. usas még mindig OP?
19.
19.
Cuppak
Szerintem BF3 kifejezetten jó lett, szerótól függ hogy milyen ... rambo v vechile harc, + nagy youtubesok szoktak eventeket rendezni :)... ahol összejön a jó nép és only ...-t játszunk, bár igen, BF2 - 1942 sokkal jobb volt, nagyon elment konzol irányba, bár lehet az EA is közbe játszott.
17.
17.
AkosTorok88
Egyebkent konzolon ez kell mar 24 ember elveszik egy caspian border-en
16.
16.
AkosTorok88
#7: Ez nem azt jelenti hogy a bf ilyen hanem hogy ilyen is tud lenni szerintem ez nem hátramenet hanem kitérő és ez nem azt jelenti hogy innentol olyan lesz mint a cod...
15.
15.
Dogmatix
#14: az ilyen embereknek ott a co-op. Megkéred 1ik haverodat aztán tudsz helikopterezni
14.
14.
LtK
#10: Hát igen idegesítőek... csak gondoljunk bele abba is, hogy valaki megszeretne tanulni. Sajnos nem mindenki születik együtt ezzel a képességgel, hogy helikoptert meg jet-et tud profi módon vezetni. Persze van akik csak szórakoznak, de vannak olyanok (köztük én is ) akik csak gyakorolni szeretnének.
13.
13.
Ha játékot nem is, de trailert kurvajól tudnak csinálni, imádom ezt a zenét, vágást :-D Királyság!
12.
12.
Donpedro
Jónak néz ki, valszeg vétel lesz :)
11.
11.
Dogmatix
#9: de erre van igény :) Sokkal nagyobb pénzt lehet így szakítani vele. Taktikai játéknak ott az Arma, de olyan a gépigénye, hogy szerintem a PC-m még a lemezt sem venné be. Operation Flashpointban meg idegesítő bugok vannak :S
10.
10.
altF4
Nekem anno még az 1942 tetszett, aztán a Vietnam sem volt rossz, de ezek az új BF-ek valahogy nem jönnek át. Jobban rámehetnének a járművekre, mert 1000 FPS játszódik szűk folyosókon, meg épületekben. Amúgy az tényleg idegesítő volt, főleg Vietnamban meg a Bad Company 2-ben hogy a hülyegyerek felszáll a helikopterrel aztán 20 méterrel később meg lezuhan mert nem tudja irányítani. Vagy amikor a harci helikopter arra használják hogy eljussanak A pontból B pontba, a fegyvert nem használják rajta, és kiugranak...
9.
9.
Stranger
#8: Szerintem is jó henteldének, csak jó lett volna ha azt más játékok képviselik, pl. CoD, Battlefield meg egy más vonalú csatározást nyújtana...
8.
8.
Dogmatix
#7: csak az a baj, hogy nincs 20tank összesen 1 mapon egyszerre :D Főleg nem PS3-on (Caspian Borderen 4tank, 4 heli , 4 jet), és persze mindig a balfaszok viszik el a járműveket. Tegnap 3szor ment rá az aknára a hülye gyerek pedig be is spotoltam neki...ha futsz meg 1 örökkévalóság mire odaérsz :S Ez meg mondjuk a másik véglet, de henteldének nem lesz rossz szerintem. Ha nincs kedvem sokat rohangálni akkor ezzel ki lehetne kapcsolódni
7.
7.
Stranger
Ide is beírom... Ez nem Battlefield. Az, ha 20-20 tank csap össze vagy 15 repülő van a levegőben, akkora a pálya, hogy bármilyen kerülővel, bárhogy, bármivel betámadhatsz egy bázist és a taktika nem csak marketing szöveg.
Olyanban kéne fejlődnie a Battlefield sorozatnak, amit rajongók a BF2 Forgotten Hope 2 mod-al megcsináltak. Ez így egy semmi, csak CoD szebb köntösben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...