Shadowrun Returns - 1,8 millió dollárból készül

  • Írta: InGen
  • 2012. április 30.
  • Hír
Link másolása
Shadowrun- és szerepjáték-rajongók örülhetnek, ugyanis a Shadowrun Returns projekt több, mint négyszer annyi pénzt kapott a rajongóktól, mint amennyit eredetileg kértek. Úgy néz ki, a Kickstarter-őrület nem áll meg, és egy újabb klasszikus térhet vissza a monitorokra.

Lezárult a Shadowrun Returns finanszírozási lehetősége a Kickstarteren, melynek lényege, hogy a rajongók adhatnak pénzt a fejleszőknek, ők pedig így, kiadói nyomás nélkül olyan játékokat készíthetnek, amilyeneket csak akarnak. A Harebrained Schemes 400 ezer dollárt kért a projektre, a számláló végül 1,8 millió fölött állt meg.

Ebben azonban nem csak a Kickstarter van benne, sokan más csatornákon keresztül is adományoztak a fejlesztőknek, így a vége 1 millió 895 ezer 772 dollár lett. A Harebrained Schemes csapata persze nagyon örül, hiszen így számos extra lehetőséget tudnak beépíteni a játékba, és továbbra is várják a támogatók együttműködését a fejlesztés során a Shadowrun weboldalán.

7.
7.
Quent1n
Ezért mondtam, hogy ez egy jövőbe mutató dolog. :) Bár azért ez még mindig nem egy nagy összeg azt azért meg kell jegyezni de a semminél messze jobb. Reméljük a srácok élnek a lehetőséggel amit kaptak.

Az adományozásról meg annyit, hogy mindenkinek a szíve joga eldönteni mire és mennyit ad. Ha megteheti, hogy támogat egy olyan projektet ami őt érdekli akkor miért ne tegye?
4.
4.
KeXxX
#3: és miért baj ha adományoz? és mi lesz ha pénzt is kap vissza + a játékot is ingyen megkapja?

Gratulálok nekik!
3.
3.
Yetikee
#1: és mit kapsz cserébe? v visszatérül ha sikeres lesz a játék ?
1.
1.
Füles
Én is befizettem 140 dollárt támogatás gyanánt, és nagyon várom a játékot!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...