Beyond Good & Evil 2 - kiszivárgott az első kép

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 8.
  • Képek
Link másolása
Döbbenet: megérkezett az első ingame screenshot a Beyond Good & Evil 2-ből - a nextgen már a spájzban van. Michel Ancel éppen tegnap erősítette meg, hogy a játék fejlesztése következő fokozatba kapcsolt, most pedig befutott egy iszonyatosan durva kép. Lehet, már jövőre elérhető lesz?

Azt már biztosan tudjuk, hogy a Michel Ancel csapata már gőzerővel készíti a Beyond Good & Evil folytatását, miután zöld utat kapott a kiadótól. Aggasztó a tény, hogy a játék csak a következő generációs hardverekre jelenik meg, ami bizony nem ma lesz. Leleményes szivárogtatóknak köszönhetjük az alábbi képet, melyből világossá válik, milyen látványra számíthatunk a következő generáció kezdeti szakaszában. Meghűlt az ereinkben a vér!

A franciák egyelőre nem kommentálták a kép valódiságát! A Ubisoft Montpellier jelenleg a Rayman Legendsen dolgozik gőzerővel, de már a BG&E 2 fejlesztési görbéje is felfelé ível. A játékok 2008-ban jelentették be, a tervek olyan nagyszabásúak, hogy csak a jelenlegi konzolok (és PC-k) utódain fog futni. A megjelenés 2013 vége, vagy inkább 2014. Semmi sem biztos.

14.
14.
hl89x9
hát ilyen ígértek után ha nem lesznek nagy, teljesen kidolgozott és bejárható pályák alternatív útvonalakkal meg 10+ órás single móddal akkor én kihagyom
12.
12.
thernielle
#11: Azért nem érted, mert nem az :)
11.
11.
Dark_Temptation
imádtam a játékot, várom a 2. részt de nem értem, hogy ez a grafika miért lenne olyan durva...
10.
10.
Ha ez nem kamu akkor szar van a palacsintában ! Tudom, hogy csak egy kép, de ennek semmi köze a BG&E-hez. Egyszerűen nem tudom beleképzelni a történetbe. Ha azt mondják, hogy a következő Call of Juarez vagy Kane and Lyncs-ből van akkor oké, de BG&E ?! pfffff !
9.
9.
kharami
#7: Hát nem tudom! Az aszfalt vagy mi ez iit, iszonyat low res ebben az állapotban és a környezet sem valami nagy extra! Ez igy ebben a formában sehol nem néz ki next gen nek! Nade majd meglássuk a későbbi fejleményeket!
8.
8.
Tokodboy
Ehhez minek kell következő generáció?
7.
7.
Split
Hozzágondolva, hogy ez csak egy pre-alpha verzió lehet, nekem nagyon bejön! A nagy pukk pedig az, hogy kurvaéles textúrákat kapunk, szép részletes, és nagy a distance. AA, és árnyékok még gondolom erősen WIP, de jó lesz ez, ha már most ilyen.
6.
6.
kharami
Ez nem nagy pukk eddig! Majd ha van több kép esetleg videó akkor másítok az álláspontomon, amennyiben szükséges! Az meg mekkora nagyzolás már, hogy ezen hardverek legyen az konzol de főleg a pc nél, hogy ezen generációk utódain fog csak futni! Pff.....!:D
5.
5.
DON GONDOCS
jól néz ki meg minden, de semmi extra látványt illetően, persze ez csak 1 kép. A játék meg legyen olyan jó mint az első.
4.
4.
giga321
Csak fusson laptopomon.
3.
3.
sherex
#2: ez az , Ugyanúgy néz ki mint a 3 éves trailer
2.
2.
mcwolf
Lehet dobálni a köveket, de mi ebben olyan extra? :-/
1.
1.
Henter
Hát ez bitang jól néz ki! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...