Arkham City - megvan a Harley Quinn DLC dátuma

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 8.
  • Megjelenés
Link másolása
Jó hír, hogy csaknem fél évvel a Batman: Arkham City megjelenése után a Rocksteady még mindig további kiegészítést ad ki a játékhoz. Nem is akármilyet, elvégre a soron következő DLC-ben megismerhetjük Joker nőjének, Harley Quinn-nek a bosszúját. Megvan a dátum!

A Rocksteady közösségi menedzsere, Sarah Wellock fedte fel a Harley Quinn’s Revenge DLC megjelenési időpontját a Twitteren keresztül, mely még a hónap végén napvilágot lát mindhárom platformon. A volt pszichológus kisasszony durván berág, amiért olyan csúnyán helyben hagytuk Jokert, bedobta a durcit és le akar hőseinkkel számolni.

A PlayStation 3-as verzió május 29-én jelenik meg, vagy régiótól függően az adott heti frissítés napján, míg az Xbox 360-as változat világszerte május 30-án landol a Live-on. A játékosok képesek lesznek váltani Batman és Robin között, s a pack nem kevesebb, mint két óra nettó single játékélményt biztosít.

7.
7.
Batman
Nem lesz ingyenes. Közel 2 órás lesz a DLC, ennyit nem hiszem, hogy ingyen melóztak a Rocksteady-sek. Na szóval, az XBOX Live-on 800 microsoft pont, a Playstation Store-on pedig 9.99$- lesz. Ha azt nézzük ez egy nagyon barátságos ár, mert a Robin és a Nightwing DLC is ennyibe került és csak a karaktert kaptuk meg és pár Riddle Revenge kihívást+új pályát.
6.
6.
KeXxX
#3: beszélsz itt hülyeségeket... ps3-ra mégis 1 nappal hamarabb jelenik meg. az hogy a microsoft lefizeti az activision-t hogy minden codos dlc hamarabb jelenjen meg box-ra az más dolog......
5.
5.
wolfwarrior
#4: Nos mostanság csak azt látom hogy a menüket billentyűzettel kell használni sőt játékon belül a kerest alakú inventori is egyre gyakori pc-én és ,hogy lövöldözős játék is elöbb jelenik meg boxra mint pc-re, persze ez csak az én véleményem lehet, hogy hülyeséget mondok.
4.
4.
sherex
#3: mi az hogy csak az xbox-al??
3.
3.
wolfwarrior
Az a poszter Jokerröl a háttérben még rémálmokat fog okozni,és szerintem mostanság a játékipar csak az Xbox-al törődik.
2.
2.
Hondoro
Ezta amartam en is kerdezni. Jah es ingyenes lesz?
1.
1.
Macifasz
Hol a PC-s megjelenési dátum?!?!?! :-((
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...