Max Payne 3 - befutott a launch trailer

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 10.
  • Videó
Link másolása
Hölgyeim is uraim, örömmel jelenthetem be, hogy kilenc év után végre révbe ért a Max Payne harmadik része. Igaz, ezúttal nem a Remedy-nek köszönhetjük eme gyöngyszemet, hanem a legalább ennyire patinás csapatnak, a Rockstar Games-nek. A jövő héten megjelenés, itt a launch trailer.

Max Payne, a bukott rendőr, most sziszifuszi testőri állás vállal Brazíliában, megbízójának viszont meggyűl a baja a helyi maffiával. Hősünk két tömény ital elfogyasztása közben a múlton is mereng, így biztosra vehetjük, hogy a régi noir hangulat is visszatér. Megnyugodhat mindenki, a Rockstar-minőség itt is tetten érhető, nem teszünk döglött lóra, ha a Max Payne 3 mellett döntünk. Megjelenés május 18-án PS3-on és Xbox 360-on, a hónap végén pedig PC-n.

Köszönjük fészpalm, Onegesius és ampeeer!

15.
15.
#13: Az most így hirtelen nem tudom melyik (nem igazán vagyok oda az AC-ért), de volt egy postakocsis (?) üldözős trailer valamikor régen. Na az tényleg nagyon jó volt !
14.
14.
Dragonborn
Ez oda fog vágni!!!!!!!!!
13.
13.
menjapipaba
#11: Assassin's Creed Revelations trailer ;)
11.
11.
Nos, kirázott a hideg, megfogott a hangulat és azt hiszem felkerült a játék a "must have" listámra. Most először érzem azt amióta bejelentették a harmadik részt, hogy ezt én nagyon akarom ! Utoljára a ME3-Take Earth Back trailer volt ami ennyire megfogott, azelőtt meg már nem is emlékszem már mi ...
10.
10.
crytek
9.
9.
thernielle
Azt a rohadt élet!

Egyáltalán nem gondoltam volna, de ez a trailer felvillanyozott! Még a végén meg fogom venni. Hangulatot érzek a játékban! :)
8.
8.
goblinfing
Kíváncsi leszek mennyire fog akadni a gépemen lol
7.
7.
p3ti
Nagyon jó a trailer . Sztem nekem a boxos verzió fog nemsokára itt dekkolni .
6.
6.
kicsilacs96
Imádtam az előző 2-őt is szerintem ez is nagyon király lessz :)
5.
5.
kharami
jo lesz ez nem is vitás csak kérdés, hogy amit mondanak erőmű az vajon tényleg kelleni fog e hozzá, vagy elfut egy könnyebb vason is?! Gondolkodóban is vagyok, hogy vajon most pc re vegyem e meg vagy box ra?!:/:)
4.
4.
szogyenyi
De jó ismét hallani a klasszikus Max Payne Theme-t :)
3.
3.
Moldren
Valaki nem akar egy gyűjtést szervezni, hogy megvegyétek nekem? No máni!
2.
2.
JcGross
Mit nem adnék ha ilyen stílusú narráció kommentálná minden egyes cselekedetemet a való életben.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...