Lost Planet 3 - képek és az első gameplay videó

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 23.
  • Videó
Link másolása
Nyolc új kedvcsináló képpel és egy gameplay felvétellel szolgálhatunk a Lost Planet 3 kapcsán - a látnivalók kitérnek a környezetre, a szörnyekkel vívott harcra és arra is, hogy tutira kapunk az arcunkba QTE-szegmenst is. Lehet, hogy ezúttal tényleg jó lóra tesz a Spark Unlimited?

Visszatér a fagyos planéta, s egy teljesen új szereplő szemszögéből élhetjük át az előzményeket. Az emberek kolonizálni szeretnék az eddig ismeretlen vidéket, ám ebbe az akridoknak is lesz némi beleszólása. A Lost Planet 3 jövőre érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. Csekkold az új képlopatokat és az első gameplay felvételt!


11.
11.
Captainchaos
Ahhoz képest, hogy gameplay video, a lejátszási idő 80%-ában a német buzikat mutogatják. Dumáljatok alatta nyugodtan, de a játékra vagyok kiváncsi, nem a hülye fejetekre!
9.
9.
markoci555
hát nekem még a 2-es is tetszett, 1-est nem próbáltam, szóval ez lesz a legjobb gondolom, muszáj lesz kipróbálnom
8.
8.
vaskogreg
Hát én nagyon féltem a játékot, a Spark csapata eddig mindig ígéretes játékokat fejlesztett, aztán mindegyik rém gagyi lett, remélem ez nem arra sorsra jut majd.
Első rész még máig nagy kedvenc, a remek kis harcokkal és a fürge kis VSekkel, meg persze mivel anime fan vagyok , ezért a történet és átvezetők is belopták magukat a szívembe. Ebből a szempontból már nem tetszik a harmadik rész, már most látszik hogy túl európaiaknak szánt a cucc, de arra könyörgöm ott van nekem az EA meg Acti, a Capcom maradjon már Japán .
Nem tetszik ez a nagy robotos dolog se , arra ott lesz az új Mechwarrior, nekem a VSket adják vissza most :D
7.
7.
BloodyDeath
Hmmmm nem is tünik olyan rosznak, de számomra is feltünt a Dead Space irány vonal, ami első látásra eléggé kellemes egyveleget alkot. Az első részt imádtam, a második, meg totál elk.rvult. Ezért sokat nem is szenvedtem vele. Remélen ez lesz olyan ütös mint az egy. :)
5.
5.
metercsiken
Én csak az 1-el játszottam, de nem igazán jött be valamiért.
A kettőt( a lehúzó kommentek miatt ) már ki sem próbáltam.
De ez egész jól néz ki, és lehet adok neki majd egy esélyt!
4.
4.
giga321
1. rész nagyon jó volt 2.-al jó ha játszottam fél órát.
3.
3.
alexcargooo
hát eléggé hajaz a deadspacere....és pont ettől tetszik nagyon:D
1.
1.
DON GONDOCS
Hát ebből is trilógia lesz, de milyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...