Júniusban jön Vitára a Metal Gear Solid-csomag

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 24.
  • Megjelenés
Link másolása
Június végén kerül az európai boltokba a Metal Gear Solid HD Collection PlayStation Vitára szánt változata. A kézikonzolos kiadás tartogat némi extrát, de nagyobb érvágásnak számít a nagygépes verziókhoz képest, hogy kimarad belőle a PSP-n bemutatkozott Metal Gear Solid: Peace Walker.

A Konami bejelentette, hogy június 29-én jelenik meg Európában a Metal Gear Solid HD Collection PlayStation Vitára írt változata. A csomag PS3-on és Xbox 360-on is tiszteletét tette, azokhoz a verziókhoz képest valamiben több, valamiben kevesebb lesz a kézikonzolos anyag.

A vitás játék bizonyos szinten együttműködik majd a PS3-as változattal, a Transfarring fícsör révén a mentéseinket oda-visszaküldhetjük a platformok között, így az otthon megkezdett játékunkat a buszon is folytathatjuk, és fordítva. A Vitán az irányításhoz az érintőképernyőt és a hátsó tapipadot is használhatjuk, ezekkel zoomolhatunk az átvezető jelenetek közben, kileshetünk a sarkokon, de ezeken keresztül történik a fegyvercsere is többek között.

Fontos különbség, hogy a csomag csak a Metal Gear Solid második és harmadik részét (illetve az utóbbi Subsistence kiadása révén a Metal Gear két epizódját) tartalmazza, a PSP-s Metal Gear Solid: Peace Walkert nem. A Konami nem indokolta meg, miért hagyta ki ezt a játékot a pakkból.

4.
4.
p3ti
Nekem tetszik a PSV mint gép , de valahogy nem jött még olyan cím amire azt mondtam volna hogy : na... most megyek és megveszem . Mondjuk jól tették hogy ezt kidobták a Vitára , el tudom képzelni hogy jól el lehet vele ütni az időt , pl. útközben. Csak én már anno rongyossá játszottam a metal geart.
3.
3.
sleki666
Ez valszeg egy kicsit megint dob a Vita eladásokon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...