E3 2012: PC-re is jön az új Transformers-játék

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 2.
  • Bejelentés
Link másolása
Bár korábban a fejlesztők még szabadkoztak is, hogy kihagyják a platformot az előző rész gyenge szereplése miatt, a minap bejelentették: mégis elkészül PC-re a Transformers: Fall of Cybertron, ami ráadásul ugyanakkor érkezik, mint a konzolos változatok. Egy tízperces gameplay anyaggal is gazdagodtunk.

A Transformers: Fall of Cybertron fejlesztésének vezetője, Matt Tieger még februárban mondta el a sajtónak, hogy az augusztusban érkező játék konzol-exkluzív marad, amiért az előző felvonás nem szerepelt túl jól számítógépen. Szerencsére mára megváltozott a csapat álláspontja.

A Transformers-játékok hivatalos Facebook-oldalán árulta el a High Moon Studios, hogy a korábbi tervekkel ellentétben a játék PlayStation 3 és Xbox 360 mellett PC-re is megjelenik, ráadásul nem is kell rá többet várni, mint a konzolos változatokra: mindegyik verzióhoz augusztus 31-én férhetünk hozzá. Hogy mi lehetett a pálfordulás oka, az nem derült ki, a fejlesztők későbbre ígértek tájékoztatást az újonnan bejelentett kiadással és az előrendelési akciókkal kapcsolatban.

Bónuszként csekkoljátok az IGN tízperces gameplay anyagát! Hogy tetszik?

11.
11.
Optimus Prime
By the Allpsark. Tudtam, hogy úgyse hagyják annyiban - a kiadó vagy fanok - hogy csak két platformon nyomuljon a 27 év legjobb TF játéka. Nem lett volna fair, főleg hogy Unreal3-as cím.
Így már nyugodt szívvel esek neki a WFC-nek ,amit nemrég trade útján szereztem. :P
10.
10.
sikwitit
Ideje volt végre bejelenteni PC -re, kezdtem azt hinni, hogy ez is csak konzol játék marad.
9.
9.
Necreon
Nekem ez volt az E3 legjobb híre!
7.
7.
bönditamás
ez kell a múgyis transformers rajongó vagyok és kell pc -re
6.
6.
Split
#4: Persze félreértés ne essék, örülök mindkét (előreláthatólag fos minőségű) portnak, mert míg előbbit a régi emlékek felelevenítéséért játszanám, addig utóbbit a ritkán használt harcrendszere miatt. Szóval inkább jöjjenek mint hogy se csak valahol rossz dolog ez, hogy ilyen sokadrangú dologként gondolnak a PC-re.
4.
4.
Split
Vicces dolog ez. Általában akkor jelentik be nagy csinnadratta közepette a PC-s portot, mikor az elemzők savanyú szájjal közlik be, hogy "srácok, ez nem fog annyi profitot termelni, mint az előzőek". Így persze kiadjuk minden platformra, profitmaximalizálás címen, és tádááá! Ekkor jut mindenki eszébe a PC.

Lehet hogy pesszimista vagyok, szerintem inkább realista. Túl sok volt a negatív tapasztalatom ezzel kapcsolatban. (Lásd.: DMC - kihúzták a sorozat méregfogát, lehet hogy a fehér hajú srác miatt sokan nem vennék meg konzolon, BUMM jön PC-re is, nehogy blama legyen belőle. :D )
3.
3.
frankek
VAN ISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
2.
2.
KENKILL
Na ez a nap legjobb híre már így reggel, nagyon sajnáltam volna ha nem jön PC-re. Bár azért remélem nem valami összecsapott portot kapunk.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...