E3 2012: NFS: Most Wanted - videó, dátum

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 4.
  • Videó
Link másolása
A Citerion Games immáron másodjára fejleszt Need for Speedet, igaz a legújabb felvonás jobban emlékeztet a Burnoutra. Az EA sajtótájékoztatóján felfedték a játékot mozgásban is, illetve a megjelenési dátumról is lehullt a lepel. A határok elmosódtak, a rombolás és a nyílt világ már az NFS ismérve is.

A Most Wanted ötvözi a két arcade autóverseny frencsájz jellegzetességeit: a rombolással és nyílt világgal tör utat a rajongókhoz. Nem leszünk pusztán az úttestre szorítkozva - minden versenynek lesz egy kezdő és végpontja, s rajtunk múlik, hogy miként jutunk el a célig - ez már egyértelműen a Burnout hagyatéka. Visszatér az Autolog funkció, mely már az NFS széria gerincét adja, Teljesítményünkért fejébe Speed pontokat kapunk, mellyel növelhetjük dominanciánkat a Most Wanted listán. Küldhetünk és fogadhatunk kihívásokat a barátainktól.

Lesz speciális kiadás is az október 30-án esedékes megjelenéskor, melyben két exkluzív autót találunk: a Porsche 911 Carrera S-t és a Maserati GranTurismo MC Stradale-t- Európába november elsején érkezik a játék.

31.
31.
caleb007
Ez szerintem semmilyen szempontból sem NFS. Az első néhány részben a változatos pályák és egzotikus autók tetszettek, Az Underground 1/2 ugye elment éjszakai versenyzésbe tuningolhatósággal, az is jó volt. A 2010-es Hot Pursuit azért tetszett, mert visszahozták a változatos tájakat. De ebben sem változatos tájak, se tuning nem lesz. Mi ebben NFS?
30.
30.
mdr88
#29 Persze, hogy nem sokan játszottak a régi darabokkal, Én a Hot Porsuit 2-vel indítottam, bár visszamenőleg kipróbáltam mindet. Valóban nem a tunning volt a lényeg akkoriban mégis mindnek meg volt a maga feelingje. A lényeg mindig is a sebességmámor volt és ez egy darabig ki is tartott nekem mondjuk már a Carbon se jött be annyira a többiről nem is szólva. Lényeg a lényeg, amihez a Criterion NFS szinten hozzányúl... na az garantáltan el van b*szva.
29.
29.
Darox
#28: Pekk hogy az NFS-ben eredetileg nem a tuning volt a lényeg. Az csak aaaaa... sacperkábé 6-7 résznél jött be. Látom nem sokan vannak akik játszottak az eredeti NFS-ekkel.
28.
28.
ricsi217
hát szerintem az ea nagy hülyeséget csinál hogy ez a szar criterionnal csináltatja a nfs-eketmég a shift is jobb volt de ha megnézitek ezek a criterionos b*zik nak ez a második nfs -cimük ami ugyanaz nem tudnak kitalálni egy cimet vagy mi csak anyit csinálnak hogy tönkre teszik az új nfs eket a szar bourneutokkal de az a jó hogy a forza horizon legalább jó lesz ja és visszatérve az nfs re az nfs nek az volt a lényegük hogy tuningoljuk az autót számomra és ezt az érzést már vagy évek óta nincs meg tehát már itt elbaszta magát enyitt erről a fosról amit bemutattak
25.
25.
Szbarn
Sztem annyira nem vészes de persze nem MW... nekem a hot pursuit is teccett
24.
24.
Szbarn
#12: Én ien téren a halot féltem (mármint h más fejlesztő csálja )
23.
23.
SquallerBoy
Mit is mondhatnék a Game-ről, ha észre vettétek(biztos hogy észre) a Criterion megcsinálta az EA-vel a Hot Pursuitot 2010-ben és mi lett a neve Hot Pursuit és nem Hot Pursuit 3, a need for speed felirat fehér és a hot pursuit felirat pedig piros és most? a need for speed felirat fehér és a most wanted felirat pedig piros, milyen furcsa egybeesés. Ugyanaz a 2 Game(csak itt a Most Wantedben városban), és szerintem rossz lett a Hot Pursuit, vagyis akkor milyen lesz a Most Wanted? - rossz, ha nem lehet tuningolni akkor még rosszabb, ha nem lesz blacklist akkor még rosszabb és inkább nem is sorolom tovább.
22.
22.
Zombiekiller6
# 3. kharami
teljesen egyet értek veled, még ha nem is tűnik annyira rossznak mint a shift
de nagyon hiányzik nekem az autó formázás és ebben sem láttam!!!!!!!!!!!!!
21.
21.
Vurgi
Inkább lehetne Need for Speed: Burnout a címe... =/
20.
20.
xxxgamer4ever
Ba..d meg EA! A kedvenc NFS címemet így elba..ni....
Azt hiszem én is a régivel fogok nosztalgiázni!
Ha már mindenki írja akkor én is: az NFS nálam a Carbontól silány. Nem tagadom játszottam minddel azután is, de a HP2010 kivételével elég gyorsan le is kerültek a gépemről!(kifejezetten örülök hogy nem vettem eredetit belőlük, ez a cím és ez a minőség azt már nem érdemli meg)
19.
19.
SzatiX360
Semmi fejlődés nincs a Hot Porsuit óta, még az ütközés effektek is ugyanazok, csak most nem országút van, hanem város. Az eredeti MW volt a favorit, azóta siralmas az sorozat.
18.
18.
AmreyP
17:underground volt nekem a legjobb...ma graffal kéne és full siker lenne még most is...lehet lecsengett a tuning láz de sokkal jobb volt egy kocsit csinálni egyedire nem elöre meghatározott packokat rádobni :S
17.
17.
mdr88
Hát nem tudom... nekem az 1. "eredeti" Most Wanted valahogy jobban bejött, mert hozott valami újat... ebben semmi eredetiség nincs... full Burnout-MW keverék már nem tudnak mit kitalálni vagy mi van... elég gyenge így elsőre és szerintem a továbbiakban sem fog erősödni :(

(Vajon mekkora sikert aratnának, ha a jelenlegi motorral rebootolnák az Undergroundot és mondjuk nem csesznék el azt is???)
16.
16.
gabi01
Nálam a hot pusrsit-nél bukkot meg az NFS széria, és nagyon sajnálom hogy a most wanted-et is el rontották, mert ez volt a kedvenc NFS részem. :(((
15.
15.
BudTerence
Legalább a rendőrautók villogójának effektjét :) megcsinálhatták volna ultra élethűre, ha már "Most Wanted", de az is nagyon átlag alatti lett. Tudom, tudom, ez aztán a legfontosabb...:)
14.
14.
NECROMORPH
Jó ez a Need For Speed! Megjelenések elött mindenki vakon bizakodik, miután kiadják utána meg jöhet a pofára esés...
Nálam a Carbon óta hanyatlik az egész. Azt is behypolták és egy nagy szar lett, de végül beletörődtem és megszerettem. A következő részekkel meg nem lehet mit csinálni. Személy szerint utálom őket, nagy és igényes trailerek, üres játékkal.
13.
13.
Ventus
Minek kell ez a burnoutosdi azt nem tudom. Én utálom a Burnoutokat, de ha azt csinálnak miért nem Burnout névvel teszik, én nfst szerettem volna.
12.
12.
AmreyP
Eddig a 2. véleményezönek tetszett összes többi szerint szar...és szerintem is köze sincs a MW-hez. Én ezért sose adnék 13e meg ilyen árakat maxha lemegy negyedére.A gond az hogy odaadják másoknak a játékot és pl: ezeknek volt a bornout és mivel nekik az bejött ezért ezt a cimet is olyanra formálták mert szerintük az a jó(szerintünk meg szar hogy elcseszik). Egy csomó játék ezért szar mert nem ugyanazok csinálják akik elöször.
11.
11.
Bandee0817
nemtom kik az ötletelők ott, de ritka pancserek az biztos. Ennyi erővel én is dolgozhatnék ott, több értelmes ötlet kipattanhatna a fejemből O.o
10.
10.
Batman
Az a vicc, hogy úgy mutatták be, mintha az évszázad játéka lenne. Az animációk, a törések.. Minden Hot pursuit..
Az, meg hogy nézhetem a haverokat, hogy hol járnak éppen az kit érdekel? Mindenből ilyen közösségi szart csinálnak..
Ez nem Most Wanted, csak a neve az. El kéne venni a Criterion-tól, mert semmit nem csinálnak. Új zene, új pálya és vedd meg 13k ért.
9.
9.
Bandee0817
FFFFUUUU :@ ez most wanted?! :O azt hittem lesz vmi jó végre megint.... =( nem hallgat az EA a pór népre h mi kell =/ pedig mikor először hallottam h lesz MW2, azt hittem visszatér a jó öreg feeling, de akk marad az h felrakom az 1-et és úgy nosztalgiázok
8.
8.
hippoharcos
nem adja át az nfs mw hangulatot , de Burnout simán lehetett volna ha nem akarnak még is nfs vonalat beletenni :D
7.
7.
vincze1211
Burnout és Hot Pursuit keveréke. Abból semmit nem látok, amit az IGAZI Most Wantedben szerettem. Rohad meg EA!!!
6.
6.
Hubert Cumberdale
Ebben mi a most wanted? Hogy megy le a nap? :D Vagy épp fel kel? Na mindeg,y azt a hangulatot nem sikerült átadniuk, innentől kakilok rá.
5.
5.
Dreadlox
agyonhype-olt szar lesz mint az igazi most wanted óta megjelent részek, semmi tartalom csak ami eddig volt meg grafika.....fizika nincs, testreszabhatóság nincs, élmény meg olyan mint bármelyik árkád versenyzősgém....ennyi volt az ea platinát szaró sorozatáról
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...