E3 2012: Jönnek a PlayStation-telefonok a HTC-től

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Igazak voltak a korábbi pletykák, valóban a tajvani HTC lesz az első telefongyártó, amelyik PlayStation Certified készülékeket dob majd piacra. A bejelentéssel együtt a Sony azt is elárulta a sajtókonferenciáján, hogy a korábban PlayStation Suite néven ismert rendszert átnevezi, és valódi platformot nevel belőle.

A Sony folytatja az androidos telefonok és tabletek meghódítását, azonban szerencsére rájött, hogy ő egyedül ehhez kevés lesz - mint ismeretes, eddig csak a Sony gyártott úgynevezett PlayStation Certified készülékeket, amik képesek a gyártó szerint arra, hogy kiterjesszék a PlayStation-élményt a mobilokon is.

A Sony a hajnalban rendezett sajtókonferenciáján jelentette be, hogy a tajvani HTC lesz az első third-party gyártó, amelyik PlayStation Certified telefonokat dobhat piacra - a bemutató alkalmával nem tudtunk meg konkrétumokat új HTC-telefonokról.

Mindezzel együtt a japánok azt is bejelentették, hogy a fejlesztőknek szánt, PlayStation-élményt biztosító PlayStation Suite keretrendszert mindennél jobban szeretnék kiterjeszteni. A törekvés jegyében a rendszer új neve PlayStation Mobile, a Sony szerint valódi platformot fognak nevelni belőle.

A Sony további partnerekkel is tárgyal egyébként.

1.
1.
oticasi
Engem behuzott rendesen a sony.
Elsokent vettem meg a playt,de gyakorlatilag nincs ra jatek.
Van persze call of duty,de miutan x360 vegigvittem ,igy nem igazan erdekel...
Elarulna valaki,hogy egy ilyen szuper telefonnal miert angry birdsel kell jatszani?
Hol van a god of war,mortal kombat,gran tourismo,racket and clark,resident evil ,silent hill,okami,medal of hono,ridge racer,metal gear solid?
Hahoo sony !
Csodalkoznak ,h senkinek sem kell
Felhaborito...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...