E3 2012: DmC - befutott az expós előzetes

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 5.
  • Videó
Link másolása
Dante techno zenére aprítja fel a démonokat, az egyik főgonosz meg olyan, mintha az Anonymus hackercsoport egyik szóvivője lenne. Az új trailer megpróbál bizonyítani és szeretné visszahódítani a régi rajongókat - azokat, akik az első tervek alapján elfordultak a DmC-től. Képek is vannak.

Lehet, hogy Dante még túl fiatal, éppen ezért nem jön át az a gizdaság, ami a korábbi részek szőke hősére jellemző volt. Viszont hatalmas hibát követnének el a régi rajongók, ha nem vetnének egy pillantást a rebootra. Ki tudja? Talán még be is ruháznak a DmC-be. Non-stop akció, beteg agyak szülte rémségek és pattogós zene. A Ninja Theory nem tesz döglött lóra, sem metroszexuális gyerekre.

 

 

21.
21.
mugen
#10: A Vanquish-ben lehetett. :D

Amúgy brutálul néz ki az anyag.
14.
14.
rossitibi
#11: Nem tudom melyik ellenfélre gondolsz?De ez a boss valami ocsmány oriásbogárra hasonlít!Ha megnézem pl a 4.rész Berial-ját,hát...az kinéz valahogy!Meg a 3.rész!Na ott vannak démonok!Talán a Dante poklából vették át ezeket az undorító szörnyeket...
Egyébként nincs már bajom a főhőssel,meg a játékkal sem,de Devil May Cry-hoz sem a környezet,sem az ellenfelek,sem a zene sem a hangulat nem hasonlít!Nem tudom mért Dmc néven fut! Lehet hogy jó lesz de semmi köze a szeretett játékunkhoz!Tele van bele nem illő dolgokkal!Mintha 2 teljesen más játék lenne ebben a videoban!
Grafikában,látványban szarabb mint a 4! Pedig 2008 már régen volt!Még az kell hogy elbasszák az irányítást is mint ahogy a másik kedves csapat tette a Ninja Gaiden-el aztán meg is jöttünk!
13.
13.
AzRaeL
Most csak én láttam rosszul vagy tényleg fehér haja lesz meg még vörösebb ruhája "Démon formában" ? vagymi volt az :D
11.
11.
Yagami Light
Lehet, hogy jobb lenne a régi Dante, de egyet le lehet már most szögezni. Az ellenfelek ezerszer jobban, betegebben néznek ki mint az előző DMC részekben. Sokkal nagyobb kreativitást látok ezen a téren. Amúgy meg más téren is hozza a már megszokott minőséget. Azt, hogy másképpen néz ki, engem túlságosan nem érdekel. Miközben aprítani kell az ellent, nem ér rá senki sem a fejét nézegetni. Ez egy kibaszott jó játéknak tűnik eddig.
10.
10.
eximmice
#9: egyet értek :D az a full kész drogos fej jobb lett vna,de már mind1 kisírták maguknak az emberek ezt a "szépfiút"....meg cigizett is volna azt is kivették pedig vár nemtom hány éve várok egy olyan gémre amibe lehet cigizni :D
no de..mivel jön pcre lesz hozzá mod ;D
9.
9.
Raizen21
Nekem a régi-új Dante jobban bejött lehet,hogy drogos feje volt de nem volt ilyen tacskóképű mint ez a kölök
8.
8.
BryceHUN
Szegény Dante forog a sírjában.
7.
7.
keiji maeda
ez a videó már tegnap befutott
ez az összeomló világ nagyon nem illik a képbe .
engem még mindig nem tudod rácsábítani, a szememben még mindig gagyi
6.
6.
Jinbobo
Brutális! Piszkosul várom!!
5.
5.
MrBenjamintoto
Akárki akármit mond szerintem ez kifejezetten jó játék lesz.
4.
4.
NinjaNorb
"Fuck You"xD egyébként ha nem erőltetnék a dmc nevet rá semmi baj nem lenne ezzel
3.
3.
eximmice
mondhat bárki bármit... ez a játék k.vajó lesz :D kell!
2.
2.
Split
Jóisten, mennyire tenyérbemászó ez a stílus egy ilyen kis mitugrásztól. A nagy öregnek ezek a beszólások jobban álltak!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...