E3 2012: Ingame pillanatok a ZombiU-ból

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 5.
  • Videó
Link másolása
A Nintendo konferenciáján mutatták be elsőként mozgásban a Wii U egyik hardcore címét, a ZombiU-t. A prezentáció meggyőzőre sikeredett, a látvány rendben van és a kontroller extra lehetőségei egyedi élményt adnak. Túl sok ugyan az olcsó ijesztgetés, de zombikat gyilkolni még mindig öröm.

A tegnapi CG-trailer után a Nintendo valódi gameplay felvételeket is mutatott a ZombiU-ból. A játék egyike a cég third-party címeinek, a kiadásért a Ubisoft felel majd. Egy horror FPS-sel van dolgunk, ütős fegyverarzenállal és közelharccal. Az igazi ízt a Wii U kontrollere adja: az érintőképernyőn keresztül menedzselhetjük felszerelésünket, de a mesterlövészes célzásnál is jól jön a második kijelző. Szintén ezen adhatjuk meg a továbbjutáshoz vezető ajtó nyitókódját. Pluszban egy jópofa fícsőr: a kamera segítségével minden játékos arcát rothadóvá változtathatjuk.

5.
5.
p3ti
Amúgy meg zseniális , komolyan , eddig fel sem merült bennem hogy esetleg be szerzem a Wii U-t , de a nintendo konferencia után , itt fog dekkolni a többi konzol között.
4.
4.
p3ti
#3: Nemtudom , te már biztos játszottál egy titkos insider demoval . Biztos ezért vagy ennyire szkeptikus.
3.
3.
randall13
Az U betű a logón olyan mint a mass effectnél a számozásé. Miért van olyan érzésem, hogy a valóságban ez nem fog ilyen gördülékenyen menni? :S
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...