E3 2012: Assassin's Creed III - mészárlás Wii U-n

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 6.
  • Videó
Link másolása
Újabb játékmeneti felvétellel gazdagodtunk az Assassin's Creed III-ból - a dolog érdekessége az, hogy a látottak Nintendo Wii U-n futottak. Hirtelen nem is fedezünk fel különbséget, a részletek bizonyára a konzol tabletkontrollerjén érhetőek tetten. Piactéri vérengzés következik.

Tegnap, a Nintendo konferenciáján jelentették be, hogy Wii U-ra is megjelenik az Assassin's Creed harmadik része. Jelen képsorok már a Nintendo gépén futnak. 1773 nyarán Bostonba látogat Connor, a piactéren nagy vérengzésbe kezd, miután célpontját beazonosítja. Még mindig nem tudunk betelni a játékkal - az idei év egyik legjobbjával van dolgunk.

11.
11.
sherex
király . am nem érdekel a wii u de legalább új gameplay-t láttam :D
10.
10.
Dercsi
Nekem egy a lényeg: Legyen benne kihívás, nem zavar, SŐT!!! akár 20x is elkezdek egy küldetést, de ne két gombra rácuppanva keljen végigtolnom a játékot...Arra ott a Rayman ;)
9.
9.
bazsko
#2: ízlések és pofonok... de ahhoz hogy valakinek ne tetsszen az AC sorozat, ahhoz már elég nagy ízlésficam kell...
8.
8.
Zombiekiller6
szerintem viszont sokat fejlődött a harcrendszer az előzőkhöz képest: tomahawk, íj, dupla puska, rejtett tőr, az a felakasztás és hogy lehet mászni a fán, elbújni a fűben és kedvünkre vadászni, ez szerintem mind jó ha ez valakinek nem elég akkor csak rpg-s lehet mert egy fps fun tuti nem mondana ilyet (nem mintha én nem lennék az is) a lényeg az hogy szerintem jó lesz csak elég hülye feje van a Connornak!!!
6.
6.
cemi
bocs h igy bele szólok, de izlések és pofonok...az első rész amolyan training-nek fogtam fel, és a 2-3-4 már másabb volt, sztem rhadt egyszerú a harc rendszer, nem nagy ügyesség kell hogy játszál vele, graff szempontból a stuff jeleskedik, de csak számomra halkan megjegyezném....
Nekem pl a kurvanagyhype-ot kapott Cod-k, crysis, forza, NFS......nah ezekre mondhatnám, h egy nagy nulla de mivel jobbat nem tudok csinálni, ill ezek nem érdekelneek, igy jobb ha szám súlyba tartom, elvégre lehet mindenkinek izlés ficamjaXD
nah peace
3.
3.
Starkiller89
Eddig nagyon is tetszik! :) főleg az íj miatt :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...